THEDA MAR

THEDA MAR

Soseaua de Centura nr. 1 bis, Chiajna, jud. Ilfov


Relatii clienti:

THEDA MAR

Excelenta in piatra naturala

Dupa 25 de ani de activitate constant ascendenta, Titan Mar, liderul detasat al pietei naționale de piatra naturala, a incheiat un proces de rebranding finalizat prin schimbarea denumirii sale in THEDA MAR.

 

Noul nume al companiei este definit de aceleași valori care au asigurat si pana acum succesul companiei – profesionalism, calitate, incredere, responsabilitate, traditie si inovatie.

 

Fondata in 1994, THEDA MAR a integrat in anul1997, MARMOSIM Simeria – cel mai important producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie de peste 80 de ani, ajungand astfel impreuna sa domine piata nationala a finisajelor din piatra naturala pentru constructii si amenajari exterioare.

 

THEDA MAR creeaza proiecte rezidentiale high-end – unde piatra naturala creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita o gama variata de resurse.

 

ECHIPA

Consultanti Vanzari – experti in piatra naturala ce stau la dispozitia clientilor, oferind informatii cu privire la gama variata de materiale si nu numai.

 

Designer, Arhitecti si Ingineri  – cu simt artistic dezvoltat, au capacitatea sa integreze piatra naturala in cadrul oricarui proiect, indiferent de gradul de complexitate al acestuia.

 

Sculptori – maestri in piatra naturala, reusesc sa realizeze obiecte minutios prelucrate.

 

Manageri de Proiect – capabili sa deruleze proiecte cu complexitate ridicata, gestionand in mod eficient resursele necesare implementarii proiectelor.

Documentații tehnice

    Prezentare THEDA MAR-MARMOSIM
    Catalog, brosura
    22 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    3 game de produse înscrise