TecnoFerrari Romania

TecnoFerrari Romania

Str. Aurel Vlaicu nr. 164, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

TecnoFerrari Romania

Design desavarsit, materiale deosebite si functionare ireprosabila

Mobiliani - mese extensibile si transformabile - este un brand al firmei TecnoFerrari Romania srl, firma infiintata in 1999. Am pornit pe acest drum cu credinta ca in afaceri reusesti doar daca esti bine pregatit profesional si dai dovada de seriozitate in relatiile cu partenerii si clientii. Si ca pe langa produse, clientilor le vinzi in primul rand increderea pe care o ai tu in produsele respective, precum si in partenerii tai. Alegerea este in primul rand a noastra si dorim sa transmitem increderea pe care o avem in aceste produse. Dorim sa dovedim ca putem deveni brandul care sa va ofere cele mai bune mese extensibile si transformabile. Ele sunt capabile sa economiseasca pretiosul spatiu avut la dispozitie, dar si sa va ofere calitatea gazduirii onorabile a musafirilor.

 

Mai presus de proiectare, inovatii, solutii si detalii tehnice, partenerii nostri Altacom si Target Point au acordat o atentie deosebita designului. Curat si inovator, au alaturat unele materiale aparent contrastante, au cizelat formele si au prelucrat perfect ansamblul. Rezultatul obtinut: o simbioza de nebanuit, produse care fascineaza, unice si in acelasi timp potrivite pentru toate stilurile de decor. De aceea, probabil nu dintr-o intamplare, din 2016 TecnoFerrari Romania srl a decis sa lanseze acest site. Aflat acum la a treia versiune, prezinta produsele firmei Altacom si Target Point, produse care sunt caracterizate de 3 caracteristici, care o nasc pe a patra:

DESIGN DESAVARSIT

Simplitatea liniilor, formele echilibrate, armonia cu diverse stiluri, atentia la toate detaliile au dus la obtinerea unui design desavarsit. Acest lucru este valabil pentru toate produsele.

MATERIALE DEOSEBITE

Materialele de cea mai buna calitate, prelucrate impecabil, armonizate intre ele ireprosabil, toate acestea se regasesc in aceste produse.

FUNCTIONARE IREPROSABILA

Capabile sa fie transformate zilnic de mai multe ori, au fost proiectate si realizate astfel incat sa fie simplu de transformat si sa aiba o functionare ireprosabila.

ARMONIE INCANTATOARE

Design desavarsit, materiale deosebite si functionare ireprosabila, o simbioza care creeaza un produs de o armonie incantatoare. Toate aceste calitati ne bucura mintea si echilibreaza sufletul. Daca considerati ca va puteti alatura sutelor de clienti care au cumparat si utilizat produsele noastre, va multumim!

1 gamă de produse înscrisă