STUDIO GARDEN

STUDIO GARDEN

Str. Mugurului nr. 8, bl. 3, sc. C, et. 4, ap. 48, jud. Constanta


Relatii clienti:

STUDIO GARDEN

Studio Garden este un proiect creat in 2014, din pasiunea pentru amenajarea gradinilor, amenajarea cu plante de interior sau plante stabilizate (tapetare pereti cu licheni si muschi), intretineri gradini, o gama variata a seviciilor de peisagistica, incluzand achizitia de plante si produse pentru gradina.

 

Suntem o echipa tanara, fascinata de frumusetea si prospetimea data de ambientul placut si relaxant amenajat in diverse stiluri arhitecturale.

 

Amenajarea gradinii incepe cu propunerea conceptului de design, acesta fiind acceptat urmeaza alegerea texturilor, a plantelor impreuna cu dumneavoastra  si operatiunile de amenajare etapizate: decopertare teren, adaugare substrat vegetal, sisteme de irigatii automatizate, constructii de zone pentru relaxare, montaj plante, montaj rulouri de gazon.

 

Serviciile noastre vin in ajutorul Dumneavoastra si pentru intretinerea gradinii pe termen lung, dupa amenajarea gradinii fiind cel mai important serviciu oferit de noi.

 

Amenajarea gradinii reprezinta, pentru noi un concept de design transpus intr-un colt de natura si adus in curtea sau in spatiul Dumneavoastra.
Cu totii stim ca o gradina amenajata este locul de relaxare, de meditatie si al timpului petrecut impreuna cu familia si prietenii.

Gradina nu este doar un spatiu construit, este cea care va aduce prospetime in fiecare dimineata.

2 game de servicii înscrise