SKAMOL

SKAMOL

Str. Lipcowa nr. 62, Trzebinia


Relatii clienti:

SKAMOL

Skamol este lider mondial in dezvoltarea, productia si furnizarea de sisteme de izolatie extrem de eficiente, utilizate frecvent in diverse industrii din intreaga lume.

 

Compania Skamol a fost fondata in Danemarca, in 1912, cu scopul de a utiliza depozitele locale de pamant de diatomee. De atunci compania s-a dezvoltat, ajungand unul dintre furnizorii globali de sisteme de izolatie, atat pentru uz industrial, cat si casnic. In afara de diatomit, utilizam si vermiculitul si silicatul de calciu.

 

Sistemele noastre speciale de izolatie sunt utilizate intr-o mare diversitate de aplicatii in toata lumea, de la cuptoare industriale si focare, in aplicatii de protectie impotriva incendiilor, pana la seminee, precum si la prevenirea mucegaiului in locuinte private sau cladiri publice.


Suntem constant preocupati de cercetare si dezvoltare, ca si de noile tehnici si tehnologii. Fabricile noastre de productie din Danemarca, Rusia si Polonia sunt foarte moderne pentru a asigura continuu inalta calitate a sistemelor - un  atribut care deseori este vital pentru clientii nostri.

Credem in valoarea cooperarii si dialogului. Urmarim cu atentie cererile clientilor si cererea pietei, imbunatatim si modificam sistemele existente, asa cum dezvoltam noi sisteme de izolatie, cu noi proprietati.

 

Prin implementarea sistemelor noastre unice, se pot obtine beneficii, cum ar fi: economie de energie, performanta imbunatatita, un mediu de lucru mai bun, un mediu mai curat prin reducerea emisiilor de CO2.

1 gamă de produse înscrisă