Contact

Sediu principal: Bucuresti  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Producator

 

Informatii complete despre Siniat, produsele si sistemele sale din gips-carton gasiti pe site-ul lor: www.siniat.ro

Produse SINIAT (13)
Pereti gips-carton Peretii Siniat din gips-carton aduc economii substantiale in cadrul costului de realizare al structurii de rezistenta datorita greutatii reduse si a manoperei pe mp in comparatie cu peretii realizati din zidarie.
  • fără documentaţii
Pereti gips-carton
Marca:
SINIAT
Compartimentari vestiare, cabine sanitare Peretii Siniat pentru compartimentarea vestiarelor si cabinelor sanitare se adapteaza perfect la renovari si amenajari interioare. De asemenea, ofera foarte bune performante acustice si de izolare termica.
  • fără documentaţii
Compartimentari vestiare, cabine sanitare
Marca:
SINIAT
Pereti de compartimentare rezistenti la foc Pereti de compartimentare tip "D" , formati prin fixarea a trei randuri de placi NIDA pe fiecare parte a scheletului metalic alcatuit din profile tip NIDA Metal, cu sau fara vata minerala la interior.
  • fără documentaţii
Pereti de compartimentare rezistenti la foc
Marca:
SINIAT
Compartimentari rezistente la foc Peretii Siniat pentru compartimentari rezistente la foc sunt solutii economice pentru pereti cu inaltimi cuprinse intre 5 si 12m. Usurinta in montaj (greutate redusa) si libertatea arhitecturala sunt cateva dintre avantajele folositii acestor tipuri de pereti.
  • fără documentaţii
Compartimentari rezistente la foc
Marca:
SINIAT
Panouri rezistente la foc Panourile rezistente la foc SINIAT pot fi utilizate pentru amenajarile interioare din locuinte, birouri, hoteluri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii logistice.
  • fără documentaţii
Panouri rezistente la foc
Marca:
SINIAT
Tavane acustice Plafoane suspendate pentru absorbite acustica tip "TD", formate prin fixarea unui rand de placi NIDA SONIC pe o structura metalica orizontala dubla, alcatuita din profile tip NIDA Metal CD60, cu sau fara vata minerala la interior.
  • fără documentaţii
Tavane acustice
Marca:
SINIAT
Tavane din gips carton Plafoane suspendate tip "TS", formate prin fixarea unui rand de placi NIDA pe o structura metalica orizontala simpla, alcatuita din profile tip NIDA Metal CD60, cu sau fara vata minerala la interior.
  • fără documentaţii
Tavane din gips carton
Marca:
SINIAT
Tavane rezistente la foc Tavanele rezistente la foc SINIAT sunt potrivite pentru orice aplicatie: de la birouri, hoteluri, spitale si pana la sali de spectacole sau de curs.
  • fără documentaţii
Tavane rezistente la foc
Marca:
SINIAT

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!