SIMAD 2016

SIMAD 2016

Str. Ursului nr. 14, Camera 7B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

SIMAD 2016

SIMAD 2016 este o firma cu sediul in Bistrita, prezenta in piata de 5 ani, ca distribuitor de izolatii termice naturale realizate din fibre de lemn, canepa si iuta. Sunt termoizolatii naturale agrementate, de calitate foarte buna, provenind din resurse regenerabile si sustenabile destinate caselor, cabanelor si cladirilor nerezidentiale.

 

Obiectivul firmei SIMAD 2016 este sa promoveze si sa implementeze conceptul de sanatate in locuinte sanatoase. Atingerea lui inseamna un plus de atentie fata de semeni si mediul inconjurator.

 

Suntem mereu aproape de cei care isi propun cresterea performantei energetice a cladirilor prin proiectarea noilor cladiri si reabilitarea celor existente asa incat sa atinga performanta nZEB- cladiri al caror consum de energie este aproape egal cu zero, oferindu-le izolatia ideala. La aceste cladiri necesarul de energie aproape egal cu zero sau foarte scazut, este acoperit in proportie de minim 30% cu energie din surse regenerabile. Anveloparea este prima masura prin care se elimina pierderile de caldura, determinandu-se corect necesarul de caldura pentru incalzire.

 

Gama de Izolatii termice naturale din canepa-iuta si fibre de lemn comercializate au ca aplicatii: izolarea mansardelor, izolarea podurilor, a peretilor exteriori si/sau interiori, a pardoselii - termic si fonic.

 

Cu totii asistam la schimbarile climatice majore din ultimi ani, manifestate indeosebi prin cresterea poluarii si emisiilor de gaze cu efect de sera in atmosfera, in special CO2. Statisticile arata ca fondul de cladiri contribuie in proportie de circa 38% la emisiile de gaze cu efect de sera in atmosfera.

Toate statele lumii constientizeaza consecintele acestor fenomene pe termen lung asupra Planetei si se coalizeaza pentru a gasi solutii de combatere, pana la anularea acestor efecte.

 

Ca exemplu, Directiva 2018/844/UE impune statelor membre UE elaborarea unei strategii de renovare pe termen lung a parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, atât publice, cât și private, și transformarea sa treptată într-un parc imobiliar cu un nivel ridicat de eficiență energetică și decarbonat până în anul 2050.

 

SIMAD 2016 sustine toate aceste masurile de protectie a mediului, oferind spre utilizare gama larga a izolatiilor termice naturale pentru cladiri, performante energetic, non emisive, nepoluante, fabricate din resurse naturale, regenerabile si sustenabile.

2 game de produse înscrise