SILVSTER C.R.

SILVSTER C.R.

Str. Fundatura Harmanului nr. 2, jud. Brasov


Relatii clienti:

SILVSTER C.R.

SILVSTER CR va ofera acum produsele companiei  ISO PAINT NORDIC A/S, lider in domeniul vopselelor pentru acoperis.
 
Cu o experienta de peste 40 de ani, ISO PAINT NORDIC A/S este o companie daneza specializata in dezvoltarea si producerea de vopsele si solutii de impregnare pentru acoperisuri, fatade, pavaje, terase, etc.

Bazate pe ultimele descoperiri in domeniul nano-tehnologiei, vopselele si impregnantii Iso Paint va ofera o metoda economica, rapida si ˝curata˝ de protectie si innoire a acoperisului, fatadei si pavajelor dumneavoastra.

NU schimbati tiglele!  NU schimbati pavajele! Vopsiti-le!  Impregnati-le!

Acoperis nou? Cu tehnologia si vopselele profesionale Iso Paint Nordic A/S, vechiul dvs. acoperis va arata ca nou.

Daca doriti ca acoperisul dumneavoastra sa reziste mai multi ani – atunci este timpul pentru vopselele hidroizolante Iso Paint. Acestea maresc durata de viata a acoperisului, va ofera cea mai buna alternativa precum si cel mai bun raport calitate-pret.

Cost: 20-30% din pretul unui acoperis nou, in functie de materialul ales.
 
In general, dupa cativa ani, stratul de protectie al tiglelor incepe sa se deterioreze. Acest aspect faciliteaza patrunderea apei, precum si dezvoltarea de alge, muschi, fungi, etc.nDegradarea este accelerata si de diferentele de temperatura, radiatii UV si de fenomenul inghet-dezghet, asfel incat acoperisul va arata tot mai rau de la an la an.

Pentru a evita degradarea totala a acoperisului va recomandam un tratament cu produsele Iso Paint. ˝Tratament˝ ?! Da. Datorita nano-tehnologiei cat si a unei retete unice (liant special dezvoltat, compus din molecule de 3 marimi diferite), un acoperis vopsit cu Iso Paint este in acelasi timp un acoperis impregnat. Totodata suprafata respira, permite transferul vaporilor si al umiditatii din interiorul materialului catre exterior pentru o mai buna protectie, dar impiedica patrunderea apei din exterior. Elasticitatea mare, rezistenta la UV si intemperii, aderenta buna sunt alte calitati ale produselor noastre. 

Livrare in toata tara. Transport GRATUIT! 

Documentații tehnice

  Certificat Iso Paint
  Certificare produs
  1 p | EN
  Diploma Green Network
  Certificare produs
  1 p | DA
  Certificat ISO 9001/ ISO 14001
  Certificare produs
  1 p | EN
   1 - 4 din 4 documentatii
  1 gamă de produse înscrisă