SIEMENS

SIEMENS

B-dul. Preciziei, Complex West Gate, Corp H5 nr. 24, Bucuresti, sector 6


Relatii clienti:

SIEMENS

Siemens Building Technologies Romania

 

Building Technologies este liderul pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic si nepoluante. In Romania, Building Technologies activeaza din 2004 si ofera produse dedicate utilizarii sigure si eficiente (prin reducerea costurilor de operare a acestora) a cladirilor.

 

Portofoliul include produse cu care se pot crea sisteme pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC), dar si produse dedicate securitatii si protectiei la incendiu. Acest portofoliu, odata implementat asigura confort, siguranta si economii semnificative la energia consumata. Sistemele pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC) contribuie in mod semnificativ la reducerea emisiilor de CO2 si ofera clientilor nostri posibilitatea sa reduca cu pana la 50% costurile pentru energie, iar sistemele de detectie incendiu si securitate asigura protectia vietii si a proprietatilor.

 

Compania Siemens SRL este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume, cunoscut de peste 113 ani in tara noastra, este sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere.

Sediu Siemens
2 game de produse înscrise