SEMMELROCK STEIN+DESIGN
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SEMMELROCK STEIN+DESIGN

Semmelrock Stein + Design - Noua competenta in domeniul pavajelor.

Noul concept de amenajare propus de Semmelrock este destinat regandirii mediului inconjurator atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Credem ca putem crea o noua ambianta care, si datorita pavajelor noastre, este mai frumoasa, mai atractiva, mai eficienta. Mai clara si mai eleganta.

De mai bine de cincizeci de ani, ne testam zilnic talentul si puterea de a crea sisteme de pavaje integrate, impunand noi tendinte in domeniu si concepand produse cu design articulat. In acelasi timp, producem pavaje si dale de calitate austriaca la norme europene, pe care le definim ca fiind sustenabile. Pentru ca acestea sunt atat de ingenios elaborate din punct de vedere tehnic, incat peste ani, isi pastreaza intacte liniile si contururile clare, cromatica si naturaletea.

Ne concentram pe calitate si inovatie, investim permanent in cercetare si dezvoltare, pentru a obtine produse din ce in ce mai performante. La productia pavajelor se folosesc materii prime autohtone de cea mai buna calitate iar calitatea produselor este atent verificata in fiecare faza a productiei. In laboratoarele proprii de cercetare precum si in institutiile terte, pavajele Semmelrock sunt supuse unor conditii drastice de testare: intemperii extreme, inghet si canicula, murdarie, umezeala, radiatii UV, sare de combatere a inghetului si poleiului. Aceste exigente se datoreaza responsabilitatii asumate fata de partenerii nostri privind calitatea constanta a produselor livrate, a inovatiei si designului spectaculos ce insotesc fiecare gama de produse cu emblema STEIN+DESIGN.

Nu este usor sa te mentii in top de o jumatate de secol. Acest lucru presupune o perfectionare continua, atat a produselor dar si a competentelor echipei. Fara doar si poate, know how-ul acumulat prin proiectele de anvergura realizate la nivel european este achizitia noastra cea mai valoroasa. Alegerea pavajului optim, capabil sa sublinieze particularitatile arhitecturale si sa rezolve eficient cerintele fiecarui proiect in parte este inlesnita de servicii de consultanta si suport tehnic, atat in faza de proiectare cat si cursul derularii proiectului.
Pentru ca sarcina noastra este sa oferim servicii competente si produse de cea mai inalta calitate, am decis sa scriem intotdeauna Service cu "S" mare.

Documentații tehnice

     1 - 1 din 1 documentatii