Saint-Gobain ISOVER

Saint-Gobain ISOVER

Soseaua Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corp A, etaj 3, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Despre Saint-Gobain ISOVER

Saint-Gobain ISOVER creeaza solutii eficiente de izolare termica si acustica pentru constructii eficiente energetic, oferind o gama extinsa de produse din urmatoarele categorii: vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica si membrane bariera impotriva vaporilor. 


Compania dezvolta solutii complete pentru a garanta durabilitatea cladirilor si siguranta locuitorilor acestora, atat pentru cladiri noi, cat si pentru cele renovate, pentru a oferi confort si siguranta utilizatorilor si pentru protejarea mediului inconjurator.

 

Servicii

 

Solutii tehnice: pentru fiecare problema, oferim cea mai buna solutie. Catalogul de produse si solutii este actualizat permanent; oferim mai mult decat o gama completa de materiale izolante: sisteme, accesorii si servicii pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. 

 

Eficienta energetica: pledam pentru cresterea si dezvoltarea cerintelor de eficientizare a consumului de energie in noile reglementarile din domeniul constructiilor. Dezvoltam si oferim solutii eficiente pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si pentru micsorarea facturilor de energie. 

 

Constructii durabile: contribuim activ la educarea pietei si la dezvoltarea bunelor practici. Dorim sa oferim solutii sigure, cu un impact limitat asupra mediului. 

11 game de produse înscrise