SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA SRL, ISOVER BUSINESS UNIT

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA SRL, ISOVER BUSINESS UNIT

Soseaua Pipera, nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corp A, etaj 3, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Despre SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA SRL, ISOVER BUSINESS UNIT

1936 - A fost fondata Divizia ISOVER a Grupului Saint-Gobain, avand ca obiect de activitate fabricarea si comercializare vatei minerale de sticla. In acelasi an, a intrat in exploatare uzina de la Rantigny, Franta.

 

1957 - Dupa testarea mai multor metode de fabricatie a vatei minerale de sticla, la Rantigny este brevetatat procedeul TEL. Incepand din 1960 acest procedeu va fi dezvoltat in centrul de cercetare industriala CRIR (Centre de Recherche Industrielle de Rantigny) al ISOVER.

Procedeul de fabricatie TEL a fost adoptat de societati licentiate ale ISOVER din toata lumea, cele mai multe dintre acestea fiind integrate de-a lungul anilor in activitatea de izolatie a Grupului Saint-Gobain.

 

1999 - Este infiintata societatea Saint-Gobain ISOVER Romania care a inceput comercializarea pe scara larga a vatei minerale de sticla si a vatei minerale bazaltice ISOVER in Romania.

 

2005 - ISOVER preia activitatile societatii DBW Romania, cel mai important fabricant local de vata minerala bazaltica si uzina sa de la Ploiesti.

 

2007 - Este pusa in functiune linia de fabricatie a vatei minerale de sticla din uzina ISOVER de la Ploiesti, bazata pe procedeul TEL. ISOVER devine cel mai important fabricant de vata minerala de sticla si de vata minerala bazaltica din Romania. 

 

2009 - Intra in exploatare linia de fabricatie a polistirenului expandat (EPS) situata in incinta uzinei de la Ploiesti.

 

2009 - Business unit-ul ISOVER devine parte a nou infiintatei Saint-Gobain Construction Products Romania.

 

De la inceputul anilor 2000, ISOVER este cel mai mare fabricant de termo si fonoizolatie din lume.

 

Gama de produse acopera toate domeniile de izolare termica si acustica ale unei constructii:
- poduri si mansarde
- pardoseli
- plansee circulabile si necirculabile
- tavane, pereti despartitori interiori
- pereti exteriori
- izolatii tehnice etc.


Business Unit-ul ISOVER al companiei Saint Gobain Construction Products Romania este cel mai mare fabricant de vata minerala din Romania.

11 game de produse înscrise