RULOURI DE GAZON

RULOURI DE GAZON

FERICIREA LA METRU PATRAT

RULOURI DE GAZON

Str. Tineretului nr. 53, Sabareni, jud. Giurgiu


Relatii clienti:

RULOURI DE GAZON

Noi, la SC Rulouri de Gazon SRL, suntem mandri sa oferim din anul 2006 gazon de calitate si servicii peisagistice complete, partenerilor peisagisti, constructori si beneficiarilor finali. Fermele noastre de langa Bucuresti, din Banat, Dobrogea, Oltenia si Moldova distribuie gazon tip Sport, Rustic, Termorezistent si Super Sport.

Ne iubim profesia si ne respectam clientii!


PORTOFOLIU RULOURI DE GAZON

- Peste 1000 de gradini private si peste 2000 de instalatii de irigatii, in Bucuresti, Banat, Dobrogea, Oltenia si Moldova.

- Zeci de spatii verzi pentru complexe comerciale si cladiri de birouri, ambasade si resedinte: Skanska, Bucarest One, Mega Mall, Mall Dova, Galeriile Pitesti, Maritimo Constanta, Ambasada SUA, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii etc.

- Parcurile Viitorului Petrom si alte 30 de parcuri publice de mari dimensiuni: Bucuresti, Pitesti, Moinesti, Timisoara, Arad, Ploiesti, Constanta.

- Peste 900 hectare gazonate cu rulouri de gazon si productie de rulouri de gazon, in cinci ferme: Bucuresti, Timia, Constanța, Olt, Iasi.

- Insamantare si hidroinsamantare de gazon peste 800 hectare, cu utilaje profesionale: Baza Deveselu, Therme Bucuresti etc.

- Recrearea micropeisajului (taluzari, drenaje, desecări, valonamente, rambleuri, terasari etc.).

- Nivelare cu laser si pregatirea terenului cu utilaje ultraspecializate (nivelatoare laser, utilaje compuse, freze inverse etc.) peste 400 hectare.

- Terenuri de fotbal si multisport cu sisteme de irigare si rulouri de gazon.

- Terase verzi si pereti verzi: Complex Sportiv Stejarii 7000 mp, Mega Mall 12.000 mp etc.

- Consultanta, proiectare peisagistica management de proiect de specialitate. Decoratiuni, publicitate, decoruri, proiecte neconventionale, pentru firme de publicitate si case de film.

- Avem experienta profesională de peste 10 ani in proiectarea si amenajarea suprafetelor de joc, cu cele mai moderne utilaje, in timp record, cu rezultate impecabile, mentinute pe termen lung. Divizia A: Arena Nationala, Astra Giurgiu, Dunarea Calarasi, Poli Iasi - stadion de antrenament. Alte divizii: Miroslava Iasi, Tunari, Craiova, Russe (Bg), Arad, Rugby Arcul de Triumf si altele.

1 gamă de produse înscrisă