ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT

ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT

Cele mai bune solutii pentru siguranta dumneavoastra!

ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT

Str. Spataru Preda (in incinta Tesatoriile Reunite) nr. 5, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT

Firma ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT a fost infiintata ca societate cu raspundere limitata in anul 2003 si are sediul central in Bucuresti.

A început ca firma de consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale. Urmand o linie ascendenta ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT SRL si-a extins domeniul de activitate in sfera constructiilor, avand o bogata experienta in amenajari interioare, confectii metalice, sisteme inchidere.

 

Incepand din anul 2004, si-a adãugat ca activitati, alaturi de cea de constructii si pe cea de dealer Hormann, oferind instalare si service (in garantie si post-garantie) pentru produsele furnizate.
Ca urmare in anul 2006, a fost numarul 1 in Bucuresti in segmentul usilor de garaj rezidentiale HORMANN.

 

Ne dorim sa devenim un partener de incredere pe termen lung si ne dorim sa raspundem intr-un mod cat mai profesionist nevoilor clientilor nostri. Alaturi de colaboratorii nostri am reusit sa ne atingem acest obiectiv si avem incredere ca pe viitor vom continua sa confirmam realizarile noastre. Va invitam sa va folositi de experienta noastra acumulata in acesti ani.

 

Va rugam nu ezitati sa ne solicitati o oferta de pret pentru orice tip de usa necesar proiectului D-voastra.

Suntem deci convinsi ca, alãturi de parteneri puternici - cum s-au dovedit a fi colaboratorii nostri interni si externi - si impreuna cu echipa noastra tanara, dinamica si ambitioasa avem toate sansele sa ne dezvoltam in continuare, în beneficiul nostru si al clientilor nostri.


Cu deosebita stima,
Albert ILIES
Director

Documentații tehnice

  Catalog - Usi basculante Berry
  Catalog, brosura
  44 p | RO
  Catalog - Usi sectionale pentru garaj
  Catalog, brosura
  96 p | RO
   1 - 3 din 3 documentatii
  4 game de produse înscrise