RoseDecor.ro

RoseDecor.ro

Str. Maria Tanase nr. 24, Craiova, jud. Dolj

RoseDecor.ro

RoseDecor.ro (A&A NEW DESIGN SRL), a fost infiintata in anul 2017.

Statutul juridic al firmei este cel de societate cu raspundere limitata(SRL).

Numarul angajatilor care isi desfasoara in prezent activitatea in firma este de 4 dar acesta urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.

 

Domeniul principal de activitate al firmei este confectionarea si vanzarea perdelelor si draperiilor precum si a accesoriilor ce tin de acestea.

In prezent firma isi desfasoara activitatea in Municipiul Craiova, jud. Dolj intr-un spatiu inchiriat pe Strada Maria Tanase, nr 24. Firma a fost înfiintata cu scopul de a veni in întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta.

 

Astfel echipa firmei încearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora. Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma.

 

Firma se bazeaza pe anumite calitati constitutive pe care nici una dintre firmele concurente nu le prezinta in totalitate.

 

Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor. In primul rand firma ofera consultanta gratuita pentru toti clientii sai.

 

Perdelele si draperiile sunt necesare in amenajarea unei camere, fie ca este vorba despre living, dormitor sau chiar bucatarie.

 

Alegem perdelele si draperiile in functie de personalitatea clientului, insa ele trebuie sa se imbine armonios cu peretii, mobilierul, covorul,etc.

 

Avand in vedere ca trebuie sa le asortam si cu restul amenajarilor din camera, perdelele si draperiile se aleg cam in ultima faza a amenajarii si vor fi in functie de culoare, tesatura si dimensiunile ferestrelor.

 

Incepand din momentul in care a intrat in contact cu firma orice persoana este indrumata spre cea mai buna varianta in alegerea texturilor si materialelor potrivite pentru personalitatea fiecarei case.

 

1 gamă de produse înscrisă