Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Reprezentanta

ROCKWOOL Romania - vata minerala bazaltica si termosistem


ROCKWOOL Romania este parte a ROCKWOOL Group - cel mai mare producator de vata minerala bazaltica la nivel Mondial. Grupul ROCKWOOL se numara printre liderii mondiali in ceea ce priveste industria izolatiilor, cu produse si solutii pentru toate domeniile majore de aplicatii, atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru cele nerezidentiale. Impreuna cu alte produse de constructii, precum tavane suspendate si placi pentru fatada, grupul contribuie la crearea de cladiri eficiente energetic si rezistente la foc, cu o excelenta acustica si un climat interior confortabil. Cream de asemenea solutii ecologice pentru industria horticola, fibre speciale in scop industrial, izolatii eficiente pentru industria procesarii, marine si offshore, precum si sisteme de sunet si vibratii pentru infrastructura moderna.

 

Ecologie si protectia mediului.  Izolatia ROCKWOOL este unul din putinele produse care poate economisi de mai mult de 100 ori energia utilizata pentru fabricarea sa. Contribuie la conservarea resurselor insuficiente de energie si la reducerea  poluarii si emisiilor de CO2, prin minimizarea consumului de combustibil, atenuand astfel problemele de mediu, precum efectul de sera, smogul si ploaia acida.

 

Salvator de vieti. Una dintre cele mai importante calitati a produselor ROCKWOOL este capacitatea de a rezista la temperaturi de peste 1000°C. Utilizata corect, vata bazaltica ROCKWOOL actioneaza ca o bariera impotriva focului - intarziind cu minute vitale propagarea focului si contribuind la salvarea de vieti.

 

Confort excelent si climat interior placut. Izolatiile ROCKWOOL ne ofera medii interioare placute, pastrand frigul afara. In climatele calde, vata bazaltica contribuie la pastrarea temperaturilor interioare confortabile si racoroase. Solutiile noastre ajuta la imbunatatirea acusticii scolilor, spitalelor, cladirilor de birouri si facilitatilor de sport in multe tari. Termoizolatia ROCKWOOL ne ofera un mediu interior placut, protejandu-ne de frig; vara, in conditii de temperaturi ridicate, vata minerala bazaltica ajuta la pastrarea unui climat racoros la interior. 

 

ROCKWOOL Romania ofera o gama larga de produse  ofera pentru aplicatii in:

- ETICS - sisteme de termoizolare exterioara

- Fatade ventilate si tencuite-fatade ventilate, fatade din casete metalice, fatade tencuite (termosistem)

- Izolatii pentru acoperisuri de tip terasa

- Pereti despartitori si tavane suspendate

- Acoperisuri inclinate

- Plansee

- Pardoseli

- Izolatii tehnice-izolatii pentru echipamente tehnice, conducte, cosuri de fum, etc. 

 

 

 

REDArt® este un sistem care ofera calitati unice, adica varianta fara compromis cu privire la confort, calitate si siguranta. Pentru cine isi doreste un sistem construit sa reziste in orice situatie, singura alegere este sa izoleze cu vata bazaltica. REDArt® este realizat dintr-o material izolant incombustibil, mineral, stabil dimensional, durabil, care asigura o izolare fonica foarte buna si care permite peretilor casei sa respire, prin transferul vaporilor. Stratul de izolatie este protejat de cea mai buna solutie de finisaje, pe baza de tencuiala decorativa siliconica, intr-o gama variata de granulatii si cu o paleta de peste 350 de culori. Pe scurt, izolarea termica ne fereste iarna de frigul de afara iar vara impiedica patrunderea caldurii in casa.

 

Dintre obiectivele pentru care ROCKWOOL Romania a livrat solutii de vata minerala bazaltica in 2015 se remarca Bucharest One, Green Court, Mega Mall, The Park precum si multe proiecte industriale: Aramis Baia Mare, Autoliv Brasov, Continental Sibiu, Pirelli Slatina, VGP Timisoara, Yazaki Arad etc. Prognozele pe termen scurt si mediu sunt de crestere inclusiv pe segmentul rezidential, ca urmare a inaspririi legislatiei nationale dar si a sensibilizarii utilizatorilor cu privire la siguranta in caz de incendiu.

 

Cel mai recent raport anual dat publicitatii de grupul ROCKWOOL indica, pentru 2015, consolidarea pozitiei de lider pe piata analizata, prin majorarea cu 1,3% a vanzarilor si sporirea cu 45% a fluxului de numerar. Pe parcursul anului anterior, cifra de afaceri a cumulat aproximativ 2,2 miliarde Euro.  In Romania, subsidiara locala a anuntat, pentru 2015, livrari de peste 50 milioane de lei, cu cca. 10% mai mari in raport cu anul precedent.

 

Vata minerala bazaltica comercializata de ROCKWOOL Romania este recunoscuta pentru faptul ca este un excelent izolator termic, asigura difuzia la vapori de apa, are o durata de viata indelungata si o stabilitate dimensionala foarte buna. Pentru informatii suplimentare cu privire la vata minerala bazaltica va rugam sa accesati site-ul http://rockwool.ro,  sau pe Facebook, accesand https://www.facebook.com/RockwoolRomania/

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!