QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE

QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE

Sos. de Centura nr. 103, Popesti Leordeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE

Infiintata in anul 2005 la Bucuresti (Romania), QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este prima intreprindere din Romania si Sud-Estul Europei, specializata in productia de pardoseli tehnice suprainaltate.


Quattro se adreseaza specialistilor din sectorul materialelor pentru constructii, proiectantilor, arhitectilor, antreprenorilor si proprietarilor de cladiri inalte si foarte inalte, folosite ca spatii de birouri, de comanda si control, camere de date, hoteluri, sali conferinte, centre comerciale si cladiri industriale. Pana in prezent, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE a livrat peste 1.500.000 mp de pardoseli tehnice in proiecte din Romania, Italia, Cehia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria etc.

 

Quattro acorda importanta deosebita aspectului ecologic, in lantul proceselor tehnologice, de la aprovizionare si pana le reciclarea materiilor refolosibile, valorificand subprodusele si limitand producerea de deseuri.
Liniile tehnologice automate, asigura calitate constanta, productivitate, eficienta si customizari in realizarea panourilor, la cererea clientilor.
Amplasarea fabricii Quattro in vecinatatea municipiului Bucuresti (Popesti Leordeni, ILFOV), face posibila aprovizionarea cu pardoseli a santierelor in termen scurt, in orice colt al tarii, pentru orice comanda.

 

Concepute ca o rezolvare ingenioasa a problematicilor identificate in amenajarea spatiilor cu necesitati majore de cablare (ex: centre de comanda si control, camere de colocare date, servere etc.), pardoselile tehnice suprainaltate fac parte din categoria materialelor moderne, flexibile, eficiente si sustenabile.
Montajul sistemului Quattro permite trecerea traseelor de instalatii sub pardoseala, in spatiul format dintre suprafata suport (sapa) si panourile pedonabile. Astfel, se elimina metoda traditionala de ascundere a instalatiilor in pereţi (cabluri, tuburi, prize, conexiuni etc). Un deosebit avantaj al sistemului, il reprezinta inspectabilitatea: accesul la instalatii prin simpla ridicare a panourilor, pentru lucrari de mentenanta si interventii tehnico-functionale.
Fabricate din materiale reciclabile, pardoselile Quattro contribuie la obtinerea ratingului in certificarea LEED a cladirilor „verzi” - sistemul international de certificare a sustenabilitatii constructiilor. Prin cercetare continua, adaptare la dinamica tehnologica, creativitate si folosire de materiale noi, Quattro contribuie la promovarea si constientizarea necesitatii de a crea medii sanatoase si sustenabile.

 

Oamenii din echipa Quattro au reprezentat si continua sa reprezinte “actorul principal” al fabricii, fiind formata din ingineri, tehnicieni, operatori si specialisti comerciali, dedicati satisfactiei clientilor.
Experientei si know-how- ului detinute de echipa Quattro, i se adauga solutionarea problematicilor de montare a sistemului si generarea de propuneri alternative constructive, asigurandu-se astfel, premisele ca fiecare proiect, indiferent de proportii, sa devina un succes. Ca o sarcina post-implementare in proiectele cu pardoseli tehnice suprainaltate, lucrarea finala este permanent urmarita si evaluata, chiar si dupa inchiderea santierului. 

3 game de produse înscrise