poza profil

ProSEP

Str. Complexului nr. 10, Craiova, comuna Carcea, jud. Dolj


Relatii clienti:

Despre ProSEP

ProSEP este distribuitor national de semifabricate din materiale plastice. Experienta de peste 15 ani si colaborarea cu prestigiosi producatori europeni stau la baza gamei largi de produse pe care o propunem profesionistilor care folosesc materiale plastice in mod curent.

 

 

Puteti conta pe noi pentru a va oferi acces la o gama larga de produse la care adaugam experienta si competenta specialistilor nostri in termeni de a gandi „materialul si solutia potrivite pentru aplicatia ta”, astfel incat, la final sa obtinem rezultatele pe care clientii nostri le asteapta si le merita.
Credem ca succesul vostru inseamna succesul nostru si prin urmare ne construim afacerea in consecinta. 

 

Consultanta de specialitate

Toti consultantii nostri sunt certificati IAPD (International Association in Plastic Distribution). Va pot raspunde profesionist intrebarilor legate atat de caracteristici si proprietati ale materialelor sau prelucrarea lor, cat si folosirea intr-o aplicatie specifica. Va bazati pe noi, pe echipa ProSEP.

 

Stoc

De regula livram din stoc. Veti fi informati de termene de livrare pe care va puteti baza afacerea.

 

Taiere la dimensiuni

Serviciile de taiere la dimensiuni sunt gratuite, rapide si precise. Puteti sa va bazati pe echipa ProSEP.

 

Livrare la sediul clientului

Flota ProSEP si echipa de la transporturi este deja recunoscuta prin eficienta.

 

Ce iti punem la dispozitie - Plastice cu aplicatii in:

  • - industria de publicitate - PMMA (plexiglass), policarbonat compact si celular, PVC expandat - SIMOPOR, panouri compozite ALU-PE-ALU, PET-G, HIPS.
  • - industria constructiilor - panouri tip geam, protectii solare, terase, fatade din panouri compozite, solarii, piscine (placi, tuburi sau bare PMMA (plexiglass), policarbonat compact si celular, panouri compozite ALU-PE-ALU, PET-G, placi si electrozi sudura din polipropilena speciala pentru realizarea piscinelor PP-C-UV, etc)
  • - industria alimentara - blaturi si mese de lucru, protectii pentru linii de productie si ambalare, piese de schimb pentru utilaje alimentare realizate din material plastic (PE-HD, PMMA (plexiglass) sau de policarbonat compact si celular - folosite ca si protectii in liniile de fabricatie; placi si bare din PE, PP, PA6, PA6.6, POM, PET, din care se fac repere si piese de schimb pentru utilajele alimentare)
  • - industria chimica - cuve pentru acoperiri metalice, bai de decapare, statii de epurare, fose septice, in general aplicatii unde este nevoie o rezistenta chimica mai mare de cea a metalelor (placi, bare, profile si electrozi de sudura din PE, PP, PVDF).
  • - industria de transport - repere si piese de schimb pentru locomotive, vagoane, subansamble auto, etc. (placi si bare din PA6, PA6.6, POM, PET, PEEK).
3 game de produse înscrise