ProSEP

ProSEP

Str. Complexului nr. 10, Craiova, comuna Carcea, jud. Dolj


Relatii clienti:

ProSEP

ProSEP este distribuitor național de semifabricate din materiale plastice de peste 25 de ani.

 

Suntem distribuitori sau parteneri exclusivi pentru câțiva zeci de producători de prestigiu din Europa.

 

Îți punem la dispoziție materiale plastice cu aplicații în:

- industria de publicitate și mobilier comercial – panouri publicitare, display-uri, litere volumetrice, standuri expoziționale, rame pentru postere, etc. 

- industria construcțiilor & arhitectură - panouri tip geam, protecții solare, terase, fațade din panouri compozite, solarii, piscine, etc.

- industria alimentară - blaturi și mese de lucru, protecții pentru linii de producție și ambalare, piese de schimb pentru utilaje alimentare realizate din material plastic, repere și piese de schimb pentru utilajele alimentare, etc.

- industria chimică - cuve pentru acoperiri metalice, băi de decapare, stații de epurare, fose septice și, în general, aplicații unde este nevoie de o rezistență chimică mai mare decât cea a metalelor.

- industria de transport - repere și piese de schimb pentru locomotive, vagoane, subansamble auto, etc. 

 

De ce să ne alegi pe noi? Avantajele tale:


Diversitate de materiale plastice

În portofoliul nostru găsești semifabricate ce au la bază PMMA, PC, PVC, PET-G, HIPS, SAN, PP, PE, PVC-CAW, PA, PET, A-PET, PTFE.

Poți alege dintr-o varietate de materiale disponibile sub formă de plăci, bare, tuburi, electrozi de sudură de diferite grosimi, dimensiuni, culori.

2. Consultanță de specialitate

Consultanții noștri te ajută să alegi materialul potrivit proiectului tău, dar îți recomandă și tehnologia de prelucrare.

3. Livrare gratuită

Livrarea este gratuită oriunde în țară prin flota proprie și în condiții optime. Ajungem la timp pentru ca tu să te încadrezi în termenele aplicației tale.

4. Livrăm din stoc

Nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu termenele de livrare. Stocul nostru este aprovizionat cu materialele de care ai nevoie.

5. Serviciu debitare gratuit

Serviciile de tăiere la dimensiuni sunt gratuite, rapide și precise. Tu ne spui ce dimensiuni sunt necesare, noi le vom respecta cu strictețe. 

 

Mai multe detalii despre activitatea ProSEP poți afla vizitând: www.prosep.ro.

3 game de produse înscrise