PROMAX ENTERPRISE CO

PROMAX ENTERPRISE CO

Str. Fantana Popova nr. 9 B, Craiova, jud. Dolj


Relatii clienti:

PROMAX ENTERPRISE CO

DESPRE NOI

Functionam in mediul afacerilor inca din 1992, iar PROMAX ENTERPRISE CO SRL este o firma infiintata pentru a concentra sub acelasi brand produsele si tehnologiile inovatoare cu care lucram si pe care le comercializam. Avem experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor si suntem axati pe termoizolatii si hidroizolatii ce utilizeaza materiale revolutionare si nano tehnologii. 

 

 

OBIECTIVELE NOASTRE

Ne dorim sa aducem pe piata romaneasca produse de calitate care sa constribuie la imbunatatirea mediului construit si la sporirea calitatii vietii. Urmarim sa le oferim clientilor nostri cele mai eficiente si rezistente solutii, fie ca este vorba de termoziolati si hidroizolatii, fie ca este vorba de finisaje. Punem pe primul plan inovatia si calitatea.


DE CE CEMROCK ?

CemRock este un produs importat si comercializat in exclusivitate in Europa de Est de catre PROMAX ENTERPRISE CO SRL. Am ales sa aducem in Romania acest tip de placi de fibrociment datorita calitatilor sale, mult superioare  materialelor cu utilizari similar. CemRock rezista la umiditate, fiind potrivit pentru exterior, este non-inflamabil si poate fi folosit in compartimentari anti-incendiu,. Pe langa asta, are o greutate redusa dar o rezistenta superioara.

 

1 gamă de produse înscrisă