PROD MARCOS

PROD MARCOS

Str. Lunga nr. 68, Cisnădie, jud. Sibiu


Relatii clienti:

PROD MARCOS

Suntem o societate comerciala romano-germanaspecializata iimportul si distributia de scule aschietoare (cutite de strung, freze, burghie metal, tarozialezoare, burghie beton, benzi de debitat metal, carote, discuri de debitat metal, placutamovibile pentru strunjit, frezat, debitat, filetat, masini de gaurit cu talpa magnetica, dispozitive masini unelte, etc.). Prin reprezentantii nostri tehnico-comerciali si cei peste 100 de dealeriacoperitoate zonele tarii. Gratie unui stoc echilibrat, putem livra produsele uzuale itermen de 24 de ore de la comanda in orice colt atarii.

 

Infiintata din 1996, PROD MARCOS s-a impus pe piata din Romania printr-o echipa de profesionisti, cu un grad ridicat de specializare tehnica, prin calitatea serviciilor oferite si consultanta tehnica de inalt nivel.

Misiunea PROD MARCOS este aceea de a dezvolta parteneriate puternice cu liderii internationali de pe piata, intre furnizorii care dezvolta noi tehnologii, bazate pe cercetare - dezvoltare si clientii care le implementeaza.

Viziunea PROD MARCOS este consolidarea pozitiei de partener strategic specializat in furnizarea de solutii tehice de top, implementand tehnologii care cresc productivitatea si micsoreaza costurile in procesele de fabricatie, reparatie si mentenanta.

Clientii PROD MARCOS beneficiaza de suport tehnic specializat, echipa de vanzari fiind formata din consultanti cu grad ridicat de specializare, capabili sa furnizeze solutii tehnice si produse in intreg spectrul de procese industriale.

4 game de produse înscrise