PROCEMA PERLIT

PROCEMA PERLIT

Sos. Giurgiului nr. 3-5, Jilava, jud. Ilfov


Relatii clienti:

Despre PROCEMA PERLIT

PROCEMA PERLIT SRL este o societate cu capital  privat, romanesc si a produs perlit expandat (expanded perlite) intre anii 1978- 2007, pe o linie de fabricatie amplasata in Buftea.
 
Din aprilie 2007 PROCEMA PERLIT SRL a achizitionat si a pus in functiune in comuna Jilava, Ilfov, (incinta "GIRUETA" SA), o fabrica noua, dotata cu instalatii specifice, de ultima generatie.
 
Performantele liniei de fabricatie ii permit sa realizeze produse finite de o calitate superioara si constanta, conforma cu cea declarata.
 
In prezent comercializam alaturi de perlit expandat si produse pe baza de perlit: materiale de constructii (sapa usoara si termoizolanta, tencuieli usoare si termoizolante, sisteme termo si fonoizolante pentru pardoseli),  substrat pentru culturi horticole (componente pentru prepararea substratului natural, substrat artificial pentru culturi hidroponice sub forma de saltele hidroponice si caserole hidroponice cu perlit expandat). 
           
Verificarea calitatii se face de catre laboratorul autorizat al PROCEMA SA.
   
Fabrica dispune de o tehnologie cu grad avansat de complexitate si automatizare, cu posibilitati deosebite privind controlul si variatia parametrilor de lucru, capabila sa sorteze atat materia prima cat si perlitul expandat, obtinandu-se, cu usurinta, sorturile granulometrice si densitatile cerute de beneficiari.
 
Linia de fabricatie permite ambalarea  in saci, in big bag-uri sau  livrarea in vrac, in mijloace de transport auto de tip cisterna.

3 game de produse înscrise