PLASTIC PREST

PLASTIC PREST

Str. Calea Câmpulung nr. 5G, Pitesti, jud. Arges


Relatii clienti:

PLASTIC PREST

Compania Plastic Prest a fost infiintata in anul 2009 iar misiunea noastra este de a asigura consultanta de specialitate in alegerea si montarea placilor de policarbonat.

 

Ne-am propus sa distribuim informatia acolo unde este nevoie de ea si anume la destinatarul final al produsului, pentru ca acesta sa stie ce este, ce proprietati are si cum se foloseste policarbonatul.

 

Ce este policarbonatul

Policarbonatii (PC) alcatuiesc un grup de materiale polimerice termoplaste, care contin in structura lor grupe carbonat. Sunt materiale usoare, rezistente, iar unele dintre varietatile produse sunt transparente, avand o gama larga de aplicatii.

 

Unde se utilizeaza

Este un bun inlocuitor al sticlei cu ajutorul caruia putem construi, cu usurinta, sere si solarii, garduri, vitrine, acoperisuri, pereti imobili si mobili, invelitori pentru terase etc.

 

Placile de policarbonat

Placile de policarbonat sunt niste panouri versatile fabricate din plastic dur (materialul de baza este BPA – Bisfenol A), care se gasesc intr-o mare varietate de dimensiuni, grosimi si culori. Rezistenta, durabilitatea si flexibilitatea placilor din policarbonat le-au facut sa devina un material foarte popular intr-o gama mare de sectoare: agricultura, productie, cladiri si design comercial sau aplicatii industriale.

 

Particularitatea companiei noastre este data de faptul ca nu vinde doar placile de policarbonat, ci ofera consultanta in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care sa oferim solutii optime, complete si eficiente.

 

DE CE SUNTEM DIFERITI DE RESTUL


Prelucrare CNC

Pentru ca noi punem pasiune in ceea ce realizam pentru dumneavoastra credem ca trebuie sa va aducem rezultatul activitatii noastre in cele mai bune conditii.

 

Montaj

Pentru a asigura obtinerea efectului maxim oferit de plăcile de policarbonat montate corect, facem tot ce ne sta in putere sa evitam aparitia unor probleme asa ca ne ocupam si de montajul lor la sediul dumneavoastra.

3 game de produse înscrise