ORSINI PRODUCTION

ORSINI PRODUCTION

Str. Liviu Rebreanu nr. 17A, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

ORSINI PRODUCTION

Firma ORSINI a fost infiintata in Cluj-Napoca, ca urmare a pasiunii noastre pentru arta si nu in ultimul rand pentru oglinzi decorative sau rame tablouri. 

 

In prezent, producem o gama de peste 300 variante de oglinzi decorative, cu rama de lemn si nu numai.ORSINI va propune o gama variata de profile din lemn pentru rame tablori, rame oglinzi sau oglinzi decorative cat si servicii profesionale de inramare tablouri.

 

Daca doresti sa-ti configurezi singur oglinda sau rama pentru tabloul tau poti folosi cu incredere configuratorul nostru on-line.


Ramele, sunt un suport care oferă protectie si imbunatatesc farmecul vizual al tablourilor, fotografiilor, al imaginilor in general. O rama potrivit aleasa, evidentiaza lucrarea artistica si are rolul de a spori elementele cheie ale imaginii. Misiunea noastra este aceea de a da valoare lucrarilor de arta si de a incadra amintirile imortalizate din viata noastra.

 

O casa fara oglinzi, nu se poate si asta pentru ca oglinda este unul din elementele esentiale de decor din casa, cu multiple roluri si efecte. Producem oglinzi decorative cu dimensiuni standard dar și dimensiuni atipice cu rame de lemn in format drept, rotund sau vitrate. O alta misiune a noastra este aceea de a reda oglinzii locul ce i se cuvine in amenajarea locuintei.

 

Cu certitudine in paginile urmatoare veti gasi produsele pe care le cautati precum, rame tablouri, rame fotografie, oglinzi decorative, oglinzi vitrate cat si alte informatii care vor indeplini cerintele dumneavoastra.

 

NE RECOMANDA calitatea produselor noastre, seriozitatea si cei peste 10 ani de experienta in domeniu.

2 game de produse înscrise