OCTAGON COM

OCTAGON COM

Str. Tineretului nr. 44, Bacau, jud. Bacau


Relatii clienti:

OCTAGON COM

Seriozitate, punctualitate si eficienta

Cine suntem noi? OCTAGON-COM SRL. Suntem o echipa de oameni tineri, pasionati si dedicati cu un model de afacere bazat pe calitate si accesibilitate avand o experienta de 18 ani in domeniul prelucrarii si fasonarii sticlei.

 

Am venit in intampinarea cerintelor clientilor nostri cu produse la cele mai inalte standarde de calitate si adaptate nevoilor acestora.


Am investit permanent in utilaje performante pentru o calitate sporita a finisajelor si prelucrarilor astfel incat calitatea produsului finit sa fie top.

 

Analizam cu atentie nevoile clientilor nostri si cautam impreuna cele mai bune solutii tehnice pentru realizarea unor proiecte cu grafica, masuri si executie perfecte.

 

Departamentul nostru tehnic ofera intotdeauna solutiile ideale specifice fiecarui proiect. Feroneria utilizata la montarea produselor de sticla provine de la firme cu renume si respecta normele europene in vigoare.

Societatea Octagon Com Bacau produce mobilier din sticla pentru cabine de dus, vitrine din sticla, panouri fixe, balustrade, oglinzi si tablouri personalizate, mese/ blaturi din sticla si acvarii. Punerea in practica a solutiilor tehnice este asigurata de echipa noastra de profesionisti, seriozitatea, punctualitatea si eficienta fiind argumentele principale care ne recomanda.

 

Ne bucuram sa iti putem fi alaturi in realizarea proiectului perfect.

1 gamă de produse înscrisă