Natural Gold Hand

Natural Gold Hand

Splaiul Unirii nr. 165, bl. Timpuri Noi Square, cladirea 2, et. 1, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

Natural Gold Hand

Cele mai bune saltele de pat ortopedice si saltele memory

Am decis sa demaram proiectul cu magazinul online ortopedicus.com de saltele de pat, paturi tapitate, pilote, perne, si alte produse de dormit deoarece dormim o treime din viata, iar calitatea somnului influenteaza calitatea vietii; practic, dormim bine - suntem fericiti!

De aceea, am conceput brandul Ortopedicus, cu viziunea clara cum că oamenii merita sa se odihneasca corect si sanatos.

 

Ne definesc valori precum RESPECTUL pentru oameni, PASIUNEA pentru calitate si INCREDEREA in viitor.

 

Echipa din Romania, medici, tehnicieni si designeri conlucreaza pentru a face din Ortopedicus un prieten la care poti cere ajutor cand te simti obosit. Principalele categorii de produse sunt saltele de pat premium, cu spumă poliuretanica sau cu memory foam, cu huse performante precum cele din Bio Bumbac, Aloe Vera, Ioni de Argint, Bambus, Cooler sau Tencel.

 

Iti oferim saltele de pat, matrimoniale, super ortopedice si ortopedice, cu memorie sau fara, pentru un spate sanatos si un somn odihnitor. Am dezvoltat si o gama de paturi tapitate cu piele ecologica sau textil lavabil, cu somiera fixa sau rabatabila, stil modern sau american cu sau fara lada de depozitare.

 

Avand experienta in produse de dormit, am dezvoltate categorii de produse de calitate precum: canapele extensibile, coltare modulare, fotolii si scaune tapitate. Din aceeasi preocupare de a face oamenii fericiti, in viitorul apropiat urmeaza sa extindem catalogul cu mai multe produse ce tin de dormitor.

Poți comanda cu incredere o saltea sau un pat, simplu și rapid și ai următoarele avantaje:

- Transport gratuit si rapid oriunde in Romania.

- Diferite tipuri de plata: card bancar - inclusiv in rate fara dobanda, credit 100% online - cu aprobare 10 minute, plata cu cardul la livrare, numerar la livrare si prin transfer bancar.

- Posibilitatea să testezi produsele si să le returnezi in maximum 30 zile.

- Garantii extinse pana la 15 ani, in functie de produs.

- Dimensiuni si culori rare.

- Preturi negociabile pentru achizitii de peste 10.000 lei.

- Produsele sunt fabricate in UE, dupa tehnologii germane pe partea de spuma si italiene pe partea de textile.

- Detinem exclusiv magazin online cu saltele de pat si toppere, paturi tapitate, canapele si coltare, fotolii si scaune, pilote, perne, protectii saltea si alte produse de dormit.

Documentații tehnice

     1 - 2 din 2 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă