MAVIS UNIVERSAL

MAVIS UNIVERSAL

Soseaua de Centura nr. 3, Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00, Domnesti, jud. Ilfov


Relatii clienti:

MAVIS UNIVERSAL

Magazinul Mavis este locul in care gasesti mobilier si accesorii de lux pentru casa ta. Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul de mobila din lemn masiv, credem ca locuinta ta trebuie sa isi spuna propria poveste si ca fiecare piesa de mobilier este o investitie pe viata. Colectia noastra de mobilier este atent selectata, pentru a-i multumi si pe cei mai exigenti dintre voi. La Mavis, fiecare client este partenerul nostru si tot ce ne dorim este sa ne asiguram ca vei face cea mai buna alegere pentru tine si pentru casa ta.


Showroom-ul nostru din Bucuresti a fost deschis in anul 2006, iar astazi este ca o expozitie permanenta de mobila, cu vanzare. Printre colaboratorii nostri se afla marii producatori de mobila din lemn masiv din Romania - Sarmex, Ardudana, Mobex, Resetar M, Mobiladalin, iar in colectiile de mobilier se regasesc modele intr-o diversitate de stiluri, de la nemuritorul stil clasic, la stilurile arte povero, retro, vintage, rustic. In spatiul de peste 2000 mp, sunt prezentate, in special, colectiile reprezentative ale producatorilor si modelele cele mai vandute, insa exista si posibilitatea aducerii de modele pe baza de solicitare din catalog. Toate aceste colectii au mobilier de dimensiuni standard, fiind produse de serie. Daca ai nevoie de mobila personalizata, ce sa se potriveasca perfect spatiului de care dispui si cu un design unicat, avem parteneri de incredere in executia de mobila la comanda, care lucreaza la cele mai inalte standarde.


Mavis si-a propus sa fie mai mult decat un magazin de mobila de lux din lemn masiv, Mavis si-a propus sa fie o familie si, totodata, partenerul de nadejde in alegerea mobilei care sa ii confere locuintei tale un aspect memorabil si care să iti reflecte intocmai personalitatea si caracterul. Mavis face o misiune din a avea fiecare client multumit si toata echipa lucreaza impreuna pentru ca tu sa ai parte de cea mai placuta experienta in procesul mobilarii locuintei tale.


Abia asteptam sa ne cunoastem! 

3 game de produse înscrise