MATI DESIGN CONSTRUCT

MATI DESIGN CONSTRUCT

jud. Bucuresti


Relatii clienti:

MATI DESIGN CONSTRUCT

Echipa Mati Design Construct te ajuta sa transformi spatiul actual in unul de vis!


Fie ca ai gasit o casa intr-un loc de vis si vrei sa o  sau ca ai un spatiu comercial caruia vrei sa ii oferi un aer fresh, elegant, echipa noastra se va asigura ca ideea ta va fi pusa in aplicare, exact asa cum iti doresti.

 
Echipa Mati Design Construct se află pe piata din Romania de peste 15 ani de zile.
Noi te ajutam sa folosesti bugetul de care dispui pentru a imbina cu grija si cu bun gust elementele, culorile si decoratiunile. Finisajele realizate de noi sunt realizate cu maiestrie, iar proiectul final va fi estetic, durabil, iar culorile nu se vor estompa.

 
Calitatea materialelor pe care noi le alegem se imbina armonios cu o calitate ridicata a seriviciilor pe care noi le prestam.

 

1. MATI DESIGN - Adaptam serviciile noastre pentru nevoile dumneavoastra concrete.

2. CONFORTUL CLIENTILOR - Punem pe primul loc confortul clientilor nostri oferind servicii de cea mai inalta calitate.

3 CALITATE - Produsele de o calitate superioara, precum si un excelent raport calitate-pret

4.PRETURI - Preturile de manopera pentru serviciile oferite difera in functie de complexitatea fiecarei lucrari in parte

5. SERVICII PREMIUM - Ne asumam raspunderea pentru serviciile prestate oferim garantie pentru fiecare lucrare in parte.

6. INCREDERE - Apeland la noi aveti certitudinea ca alegerea dvs va fi cea corecta, iar calitatea serviciilor va fi de necontestat.

 

CE LUCRAM
APARTAMENTE - Apartamentul în care locuiești este căminul tău, spațiul în care te simți bine, în care te relaxezi și în care îți petreci timpul împreună cu cei dragi.
CASE - Ai găsit casa mult visată, într-un spațiu convenabil, aerisit și frumos, însă aceasta nu arată exact așa cum îți dorești? Echipa Mati Design Construct te ajută să transformi o casă banală, veche, în una de vis!
SPATII COMERCIALE - Deții o afacere în București? Prima impresia a clientului tău este o impresie care contează. De aceea, spațiul comercial este o treabă ce trebuie făcută de o echipă de profesioniști.
GARSONIERE - Cu cât o casă este mai mică, cu atât contează mai mult fiecare spațiu și fiecare colț pe care îl folosești. Mati Design Construct duce la capăt orice proiect, oricât de mic sau oricât de mare ar fi el.
MAGAZINE - Dacă ești proprietarul unui magazin și vrei să renovezi spațiul, Mati Design Construct te ajută! Trebuie să ajute clienții să găsească rapid ceea ce căuta, să îi facă să își dorească să achiziționeze mai multe produse.
24 / 7 SUPORT TEHNIC - Stam la dispozitia clientilor nostru cu cele mai bune solutii.
4 game de servicii înscrise