MASTER METAL SERV

MASTER METAL SERV

B-dul. Metalurgiei nr. 78, Bucuresti, sector 4


Relatii clienti:

MASTER METAL SERV

Expertiza, seriozitate si profesionalism in domeniul confectiilor metalice

Oferim servicii de debitare cu plasma si confectii metalice. Vorbim limba metalului, a carui industrie ocupa un loc strategic in economía Uniunii Europene deoarece dintotdeauna a stimulat inovatia si dezvoltarea. Metalul este strans legat de numeroase industrii, de la automobile, la constructii, energie regenerabila si industria medicala. 

 

 Suntem aici ca sa iti oferim servicii de calitate, debitam cu plasma tabla pentru constructii, prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.


Master Metal se distinge deja pe piata prin  solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti. Solutiile noastre satisfac cele mai exigente cerinte; in acelasi timp avem grija sa respectam standardele internationale ale industriei  si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.

1 gamă de produse înscrisă