MASTER ENGINEERING

MASTER ENGINEERING

Str. Stanjeneilor nr. 8, Bucuresti, sector 4


Relatii clienti:

MASTER ENGINEERING

Compania Master Engineering, promovata si sub brandul Solutii Pompare Fluide, ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica si solutii profesionale in domeniul pomparii fluidelor. Furnizam pompe Grundfos sau Saer si executam in Bucuresti grupuri de pompare industriale, de ridicare presiune in sistem hidrofor, pentru stingere incendiu - hidranti interiori sau exteriori, cat si pentru irigatii. Oferim servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea noastra vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrialrezidentialal stingerii incendiiloral repomparii apei uzate si pentru sistemele de irigatii.

 

Parteneriatul nostru va asigura un serviciu complet ce include suportul in a gasi cea mai buna solutie tehnica la un cost optim. Asistenta tehnica la montajul si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate pot fi incluse. Pe langa toate acestea trebuie sa aveti in vedere si serviciile de service pentru toate echipamentele comandate.

 

Cauti o pompa de apa? Iata cateva indicii din partea noastra!

Daca esti in cautarea unei pompe de apa sau a unui grup de pompare noi te ajutam cu recomandari. Prin noi gasesti solutii optime, din punct de vedere calitate-pret.

 

Atunci cand doresti sa achizitionezi o pompa sau un grup de pompe, este bine sa ai in calcul urmatoarele idei:

  • - Debitul pompei este un criteriu foarte important. In basa acestei valori poti calcula timpul necesar pomparii fluidului. In premiza scurtarii timpului, trebuie avut in vedere achizitionarea unei model cu un debit cat mai mare.
  • - In stransa corespondenta cu debitul pompat se afla presiunea  de lucru. Un alt criteriu important si absolut necesar configurarii unei pompe. Presiunea necesara se calculeaza (nu se estimeaza) si este specifica.
  • - In cazul in care pompa de apa sau grupul achizitionat va fi utilizat foarte des, consumul de energie reprezinta un criteriu ce trebuie avut in vedere. In acest sens recomandam alegerea celor mai recente pompe, ce necesita un consum redus de energie.
  • - Un alt criteriu important, cand alegem o pompa sau un grup de pompare, este service-ul. Asta inseamna durata mare de viata si posibilitatea repararii produsului intr-un timp cat mai redus si la costuri accesibile.
3 game de produse înscrise