poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MAL PRODUCT

SC MAL-PRODUCT SRL este o societate cu capital din Ungaria, cu o experienta de peste 10 zece ani. Profilul societatii este fabricarea cosurilor termoizolate si a accesoriilor aferente (tuburi si armaturi) din aluminiu respectiv din inox.
Gama de produse este formata astfel incat indiferent de combustibilul folosit, toti clientii sa-si gaseasca varianta cea mai avantajoasa pentru ei. Cosurile pot fi folosite pentru incalzire cu gaz, lemn, ulei respectiv mixt.

Produse oferite:

- Cosuri Al/Al
- Cosuri Inox/Al
- Cosuri Inox/Inox

Cosurile oferite de MAL-PRODUCT dispun de declaratii de conformitate EC.
In anul 2009 in urma activitatii de cercetare-dezvoltare sa largit gama de produse cu sisteme de cosuri modulare, care pot fi montate usor.

O alta categorie de produse importanta pe care MAL-PRODUCT o fabrica si comercializeaza este folia de aluminiu si de strech.

Gama larga de produse ofera posibilitatea pentru clientii de a gasi, dupa placul lor tot ce are nevoie in gospodaria moderna.

In vederea completarii ofertei de produse MAL-PRODUCT sta dispozitia clientilor si cu tavi de aluminiu.

In ambele domenii activitatea companiei de productie si comercializare este de calitate superioara datorita faptului ca, in anul 2005 a primit certificatul de management al calitatii ISO 9001 emisa de CERTOP.

Impreuna cu echipa foarte devotata in ciuda faptului ca economia mondiala este in scadere MAL-PRODUCT a reusit sa creasca cifra de afacere an de an.

Datorita faptului ca societatea MAL-PRODUCT este parte a grupului Magyar Aluminium reprezentand si comercializand urmatoarele produsele a societatii mama si a societatilor componente:
- hidroxid de aluminiu (umed, uscat, fin precipitat),
- alumina calcinata alumina calcinata macinata,
- zeolit sintetic
- galliu
- alumina tabulara.

Misiunea firmei este aceea de a satisface cerintele clientilor la un nivel cat mai inalt, castigand astfel increderea lor, ceea ce constituie baza unor colaborari pe termen lung.