MAJEXIM INTERNATIONAL

MAJEXIM INTERNATIONAL

Str. Intrarea Flori de Tei nr. 3, Otopeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

MAJEXIM INTERNATIONAL

Fondata in anul 1994, MAJEXIM INTERNATIONAL reprezinta un nume de traditie al calitatii si competentei in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

 

Performanta si eficienta activitatilor desfasurate de o echipa nu foarte numeroasa, dar intotdeauna bine pregatita, orientata spre satisfactia totala a clientului, au pastrat un trend continuu de dezvoltare a firmei si a portofoliului de lucrari, de reusite.

 

Tehnologiile moderne, bine stapanite de profesionalismul tuturor angajatilor, materiile prime, componentele si accesoriile folosite, alese cu grija si responsabilitate, au permis incheierea cu succes a tuturor proiectelor incredintate de partenerii nostri.

 

Este motivul pentru care va invitam sa nu ezitati in a ne contacta, in a ne pune la incercare relatia de excelenta si durata cu Dumneavoastra, clientul nostru, pentru care, in fond, existam.

 

Va asteptam cu cele mai bune solutii, caracterizate simplu prin patru deziderate: COMPETENTA, EFICIENTA, PERFORMANTA, CALITATE – stau marturie mai multe distinctii acordate de diverse organisme de profil, precum si sistemul de management al calitatii ISO 9001, eliberat URS din 2011.

1 gamă de produse înscrisă