MAGIC LIGHT EXPERT

MAGIC LIGHT EXPERT

Str. Vergului nr. 65, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

MAGIC LIGHT EXPERT

Iluminat Ecologic, Economic, Eficient

 

Magic Light Expert importa si distribuie corpuri de iluminat din Uniunea Europeana. Comercializeaza o gamă de 18.000 de produse diferite de corpuri de iluminat prin intermediul magazinului fizic din Bucuresti si prin intermediul magazinului on-line magiclights.ro. Clientii nostri sunt de la persoane fizice pana la profesionisti din domeniul designului si al arhitecturii - arhitecti, designeri.
Avem o experinta de peste 10 ani in domeniu, si credem noi, ca am reusit sa satisfacem exigentele si cerintele clientilor nostri cu succes. Ne straduim in permanenta sa asiguram spre comercializare doar produse de calitate superioara. Misiunea noastra este de a asigura pruduse cu design deosebit si calitate ridicata la un pret corect si in termen cat mai scurt sa ajunga la dumneavoastra.
Printre brandurile pe care le importam și comercializam: Maytoni - Germania,  Ideal Lux - Italia,  Schuller - Spania, Zambelis - Grecia, Art Crystal - Cehia, Milagro - Polonia, Amplex - Polonia, ACB - Spania, Luminex - Polonia si altele.
Valorile care ne ghidează sunt: integritate, angajamentul fata de client, inovatie. Gandim, Sustinem si Actionam intotdeauna in directia castig-castig pentru toti cei implicati.
1 gamă de produse înscrisă