LANSAT EXPERT

LANSAT EXPERT

Str. Canepei nr. 3, Lazu, jud. Constanta


Relatii clienti:

LANSAT EXPERT

Suntem specializati in piatra flexibila - LUX, RUSTIC, BRICKS, TRANSLUCIDA, AUTOADEZIVA, ULTRASLIM - si va oferim, probabil, cea mai larga varietate de modele, culori si dimensiuni din Europa. 

 

Piatra pentru placari la interior si exterior, pentru pereti sau pardoseala, fatade ventilate si termosisteme, corpuri de iluminat si panouri decorative, totul din piatra flexibila Stoneflex.  

 

Oferim solutii complete pentru proiectele dumneavoastra: piatra, adezivi, sigilanti si impermeabilizanti, chituri, solutii de durizare si profile metalice. 

 

Suntem o companie relativ tanara, insa echipa noastra activeaza in domeniul pietrei naturale de peste 15 ani, si va oferim o gama de produse unice, noi pentru Romania insa cu istoric la nivel european si mondial !  

 

Suntem pasionati de transformarile  pe care le pot aduce piatra la orice cladire sau incapere, de la camere  moderne si sofisticate in lumina pietrei translucide, pana la exteriorul serios al unei cladiri de birouri. 

 

Piatra flexibila StoneFlex este un produs bazat pe o tehnologie germana dezvoltata in urma cu 30 de ani si procesul este in proportie de 80% manual. Toate produsele trec prin multiple verificari de calitate si beneficiaza de garantia noastra.

1 gamă de produse înscrisă