KNAUF INSULATION

KNAUF INSULATION

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29, bl. AFI Tech Park 1, et. 1, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

Despre KNAUF INSULATION

SUNTEM LIDERI MONDIALI IN PRODUSE DE IZOLATIE

 

PESTE 40 DE ANI DE EXPERIENTA

 

Cu o experienta de peste 40 de ani si o dezvoltare rapida, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolatiilor.

 

Knauf Insulation se numara printre cei mai mari producatori din lume de solutii de izolatie. Producator al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

 

Prezent din 2008 in Romania, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica si plăci din fibre de lemn (Heraklith).

 

KNAUF INSULATION IN CIFRE

 

€1.7 miliarde

Performanta financiara solida si constanta, cu o cifra de afaceri de peste 1,7 miliarde de euro.

 

Mai mult de 5.500 de angajati

Knauf Insulation este compania care a crescut cel mai repede in domeniul izolatiilor, avand in componenta peste 38 de fabrici situate in 16 tari, cu peste 5.500 de angajati.

 

EFICIENTA ENERGETICA

 

Compania este angajata in satisfacerea cererii tot mai mari pentru eficienta energetica in locuinte noi si deja existente, cladiri nerezidentiale si aplicatii industriale.

 

SUSTENABILITATE

 

Knauf Insulation utilizeaza tehnologii avansate care confera calitate superioara produselor fabricate si ambalarii acestora. Asigura in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2 in timpul procesului de productie. Modul de ambalare permite reducerea timpului de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei de transport si depozitare a produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar livrarii produselor catre clienti. Portofoliul de vata minerala include o tehnologie inovatoare, ECOSE® Technology, care foloseste un liant fara continut de formaldehida, fabricat din materiale organice regenerabile, nu din produse chimice pe bază de petrol. Astfel, produsele Knauf Insulation sunt mai placute la atingere, produc mai putin praf, au miros neutru si sunt prietenoase cu mediul.

Documentații tehnice

  Solutii de aplicare a produselor
  Instructiuni montaj, utilizare
  1 p | RO
  Certificat calitate ISO 9001 ENG 2016-2019
  Certificare produs
  2 p | EN
  Solutii si produse
  Catalog, brosura
  52 p | RO
  Certificat mediu ISO 14001 ENG 2016-2019
  Certificare produs
  2 p | EN
  Certificat consum energetic ISO 50001
  Certificare produs
  3 p | EN
   1 - 7 din 7 documentatii
  12 game de produse înscrise