KNAUF INSULATION

KNAUF INSULATION

Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29, bl. AFI Tech Park 1, et. 1, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

Despre KNAUF INSULATION

Ca parte a Grupului Knauf, Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate si in rapida expansiune companii de pe piata internationala. Datorita facilitatilor de productie din Europa, Rusia, Anglia si SUA, venitul anual din vanzari a depasit asteptarile cu 1 miliard EURO.

Compania a inregistrat cea mai rapida crestere din lume in domeniu, producand o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de facilitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi de lemn-beton.
Ca producator de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

Knauf Insulation isi propune sa protejeze si sa conserve mediul inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizeaza tehnologii avansate care asigura calitatea superioara a produselor fabricate si a ambalarii acestora, asigurand in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafatei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar pentru livrarea produselor catre clienti.

Documentații tehnice

  Solutii de aplicare a produselor
  Instructiuni montaj, utilizare
  1 p | RO
  KNAUF INSULATION
  Catalog, brosura
  9 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii
  13 game de produse înscrise