IKO Sales International NV

IKO Sales International NV

Truibroek nr. 74, Ham


Relatii clienti:

IKO Sales International NV

Companie de origine canadiana cu 17 fabrici in America de Nord, 14 fabrici si 19 reprezentante comerciale in Europa si reprezentanta proprie in Romania din anul 2007, IKO este unul dintre liderii mondiali in productia de materiale hidroizolante pe baza de bitum.

IKO produce atat materiale pentru acoperisuri industriale (membrane) cat si materiale pentru acoperisuri rezidentiale si termoizolatii, prioritatea noastra fiind insa sindrilele.

Fiind recunoscuti ca unul dintre cei mai mari producatori de sindrile bituminoase din Europa si ca rezultat al strategiei de integrare verticala a productiei, IKO dispune astazi de o independenta in ceea ce priveste materia prima, oferindu-ne astfel un avantaj competitiv important fata de concurenta. Mai mult decat atat, IKO va ofera garantia calitatii sindrilelor sale atestata de marcajul CE prezent pe toate tipurile de sindrile, sub stricta supraveghere a unui laborator German independent: Universitatea Tehnica din Munchen.

5 motive pentru a alege sindrilele IKO:
1. Aplicare rapida si adaptare la orice forma de acoperis cu pante cuprinse intre 15-90°.
2. Acoperisul IKO reduce considerabil zgomotul produs de ploaie si grindina.
3. Sindrilele IKO sunt foarte rezistente la factorii externi, nefiind afectate de rugina si de variatiile mari de temperatura pot fi folosite in orice zonele climatice.
4. Datorita flexibilitatii sindrilele IKO va ofera posibilitatea acoperirii celor mai sofisticate acoperisuri, adaptandu-se cu usurinta chiar si celor mai indraznete arhitecturi.
5. Sindrilele IKO beneficiaza de un sistem unic de garantie - Garantia Platinum. Astfel pentru primi 5, 10 sau 15 ani din totalul duratei de garantie de max. 25 de ani (in functie de produs) IKO va acopera toate cheltuielile ocazionate de achizitionarea si montarea sindrilelor pe acoperisul Dumneavoastra.

1 gamă de produse înscrisă