HIDRO BUSINESS SYSTEMS

HIDRO BUSINESS SYSTEMS

Str. Sfantul Gheorghe nr. 1A, Pantelimon, jud. Ilfov


Relatii clienti:

HIDRO BUSINESS SYSTEMS

CINE SUNTEM?

Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide.

 

Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor.

 

CU CE NE OCUPAM?

Suntem direct importatori de sisteme de hidroizolatii, reprezentand firma Heinrich Hahne Gmbh & Co.KG, avand capital integral german cu o experienta de peste 50 de ani in sistemul hidroizolatiilor.

 

Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor nostri solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive.

 

Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului, fara a face compromisuri la calitate.

 

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.

 

MISIUNE

Multumirea beneficiarilor este cea mai buna recomandare pentru noi, de aceea tratam toate lucrarile, indiferent de marimea lor, cu aceeasi seriozitate si profesionalism pe toata durata executiei.

 

VALORI

Ingredientele unei hidroizolatii perfecte si multumirea beneficiarului final constau in solutia tehnica functionala pentru fiecare proiect in parte, forta de munca calificata si materiale de calitate.

1 gamă de produse înscrisă
1 gamă de servicii înscrisă