HATTRICK SPORT

HATTRICK SPORT

Creativitate, sport si relaxare in confort si deplina siguranta!

Sportul amator este in continua dezvoltare in tara noastra, iar noi, cei de la HATTRICK SPORT sustinem acest lucru prin implicarea noastra in constructia de baze sportive, terenuri de sport cu gazon artificial, tartan, zgura sau suprafata poliuretanica.


De asemenea, mai oferim si o gama larga de produse pentru amenajarea spatiilor verzi, spatiilor publice, locurilor de joaca pentru copii: gazon artificial decorativ, dale de cauciuc, tartan,  mobilier urban, accesorii pentru locuri de joaca, aparate fitness. Multitudinea de accesorii pentru parcurile de joaca comercializate de compania noastra sunt concepute pentru a contribui la dezvoltarea capacitatilor motrice, coordinative si de echilibru ale copiilor.

 

Pentru ca stim cat de importante sunt bunele conditii de lucru in orice domeniu si cum acestea pot contribui la evolutia noastra intr-o anumita arie de activitate, am ales sa comercializam si sa utilizam doar  produse premium.

Viziunea noastra este sa deschidem noi orizonturi copiilor, tinerilor, persoanelor in general care isi doresc sa performeze in domeniul sportului sau care doresc sa faca miscare pentru un stil de viata echilibrat. Reusim sa atingem acest obiectiv prin amenajarea de terenuri de sport, de spatii de joaca unde utilizatorii se pot bucura de creativitate, sport si relaxare in confort si deplina siguranta.

2 game de produse înscrise