Front-vopsit

Front-vopsit

Str. Horatiu nr. 20, Bucuresti, jud. București Sector 1


Relatii clienti:

Front-vopsit

ALEGE MODELELE FRONT-VOPSIT SI TRANSFORMA-TI CASA IN “ACASA”

Compania activeaza pe piata producatorilor de mobilia de peste 10 ani, timp in care a oferit servicii de frezare si debitare fronturi/usi pentru mobilier din MDF, PAL sau lemn, reusind intodeauna sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

De aproximativ 2 ani, am hotarat sa ne reprofilam, prin oferirea de servicii profesionale de debitare, frezare si vopsire MDF, baituire-lacuire si vopsire sticla. Front-vopsit se adreseaza atat producatorilor de mobila la comanda, cat si producatorilor de mobila in serie, arhitectilor si designerilor.

Pentru realizarea fronturilor din  MDF, utilizam cea mai noua tehnologie disponibila pe piata, acest lucru fiind posibil datorita echipamentelor specifice de cea mai buna calitate pe care le-am achizitionat. Finisajele sunt executate manual de catre o echipa de specialisti, pentru a obtine calitatea superioara care ne recomanda.

 

 

De ce sa cumperi de la noi?

- Comanzi rapid si sigur, direct de pe site, in mai putin de 5 minute,

- Oferim o gama variata de culori si designuri care corespund tuturor cerintelor tale,

- Salvezi timp pretios comandând direct de pe site,

- Oferim solutii personalizate pentru compania ta, astfel incat tu sa nu fii nevoit sa faci vreun compromis in ceea ce priveste designul sau inovatia tehnologica,

- Livram la nivel national si international,

- Timpul de livrare variaza intre 3-4 saptamani de la momentul plasarii comenzii.

 

Echipa noastra

Pentru ca noi, Front-vopsit, oferim sanse de munca egale, am alcatuit o echipa echilibrata, formata din personal care provine din medii de lucru diferite si au o experienta profesionala vasta, fapt care aduce un plus valoare echipei, existand astfel in mod constant un transfer de aptitudini ce maresc productivitatea companiei.

Toti angajatii nostri au fost selectati dupa criterii bine stabilite, cu experienta in managementul personalului, care a urmarit sa formeze o echipa omogena, ce intelege scopul activitatii lor si este motivata sa isi atinga obiectivele stabilite, respectand deadline-urile impuse.

 

Responsabilitate sociala

Inca de la început, ne-am luat angajamentul de a respecta mediul inconjurator, de aceea am achizitionat sisteme speciale de colectare a deseurilor toxice si am contractat firme care ofera servicii profesionale de reciclare. La noi, deseurile de productie si resturile menajere nu raman sa contamineze mediul inconjurator, ci sunt colectate si reciclate.

Angajatii nostri sunt respectati in egala masura, iar remuneratia nu este discriminatorie in functie de sex sau mediul social de provenienta. Totodata, preferam sa colaboram pe termen lung cu furnizori locali, intr-o masura cat mai mare posibila, tocmai pentru a promova micii intreprizatori si a participa activ la cresterea mediului de antreprenoriat din Romania.

Documentații tehnice

    Prezentare Front Vopsit
    Catalog, brosura
    15 p | RO
     1 - 2 din 2 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă