Fraimar PRO

Fraimar PRO

Creste IQ-ul casei tale!

Fraimar PRO

Intr. Iuliu Valaori nr. 9 E, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

Fraimar PRO

Buna! Noi suntem Casa Tehnica, un magazin online de produse smart menite sa sporeasca confortul casei tale. Integreaza produse de ultima generatie in designul interior al casei tale si bucura-te de faptul ca traiesti in secolul 21!

Impreuna cu partenerii nostri, iti oferim si solutii de montare si te ghidam in a face alegeri inspirate si eficiente pentru casa ta.

 

Tu ce ti-ai dori in primul rand de la o casa inteligenta?


Iluminatul inteligent iti permite sa adaptezi iluminatul ambiental rapid si usor in functie de starea si atmosfera din casa ta: party, movie, romantic, apus, rasarit…

Sistemul inteligent de incalzire stie cand trebuie sa porneasca pentru a incalzi camera, astfel încat sa atinga temperatura potrivita.

Camerele de supraveghere, vizoarele sau soneriile inteligente te fac sa te simti in siguranta.

Electrocanicele sau gadgeturile de ultima generatie iti fac viata mai usoara si iti creaza un confort sporit acasa.

 

Casa viitorului este mai aproape decat iti poti imagina.

Intra pe www.casatehnica.ro si descopera o gama interesanta de produse ce iti usureaza activitatile de zi cu zi. La noi gasesti de la solutii DIY la solutii profesionale de SMART HOME si oricand un specialist te va ajuta sa iti configurezi casa de vis.
Creste IQ-ul casei tale!

 

Sistemele de automatizare SMART Home profesionale se potrivesc atat pentru cladiri rezidentiale, cat si cladiri de birouri si nu iti ofera doar posibilitatea de a controla si monitoriza ce se intampla acasa cu ajutorul telefonului mobil, ci iti preiau din functiile de rutina zilnica, astfel iti ofera inapoi cel mai pretios lucru - timpul personal.
Automatizarea casei vine la pachet cu monitorizarea si optimizarea consumurilor si reducerea costurilor zilnice.
Cateva exemple de automatizari inteligente:
- intrerupator lumini pentru toata casa la iesirea din casa, astfel nu e nevoie sa urci la etaj si sa verifici dupa copii
- integrarea pe acelasi intrerupator de iesire/sosire acasa si a controlului incalzirii sau racirii pe toata casa
- controlul automat al jaluzelelor din camere in functie de soare si intensitatea luminoasa si reducerea necesitatii de pornire a aerului conditionat pe timpul verii
- controlul autoamt al ventilatiei si aerisirii casei prin monitorizarea indicatorilor de umiditate, diverse mirosuri sau CO2
- controlul usii de access fara cheie chiar si de la distanta … si multe alte astfel de procese care se pornesc si se opresc automat chiar daca tu esti sau nu acasa.

Daca te intereseaza o solutie profesionala SMART Home suntem alaturi de tine de la proiectare la implementare si punere in functiune. Oferim servicii de montaj, programare si mentenanta SMART HOME si impreuna cu partenerii nostri ne asiguram ca obtii prin automatizare rezultatul dorit.
1 gamă de produse înscrisă