Feng Shui Studio

Feng Shui Studio

Solutii feng shui pentru cladiri rezidentiale si comerciale

Feng Shui Studio

Str. Profesor Ion Bogdan nr. 18, bl. corp B, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

Feng Shui Studio

Feng Shui Studio este  un birou de consultanta cu vechime de 13 ani in domeniul feng shui pentru spatii rezidentiale si comerciale, si care are in aceasta activitate suportul Dianei Roman, inginer constructor si expert feng shui cu o experienta indelungata, membru asociat al IFSA - International Feng Shui Association Singapore, speaker si trainer.

 

Feng Shui Studio a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din Romania si din strainatate asistenta pentru a selecta, proiecta si optimiza pe principii feng shui cladiri de locuinte sau pentru business, care sa poata sa ii sprijine pe proprietarii acestora in realizarea scopurilor si aspiratiilor personale sau de cariera.

Feng Shui ne ajuta sa ne atingem telurile si sa ne mentinem directia in viata, acolo unde este nevoie de echilibru si atentie. Cum? Dincolo de gandirea pozitiva si de automotivare, natura si mediul in care traim au imensa capacitate de a ne repune pe picioare la nevoie, de a ne sustine ca sa  ne redobandim echilibrul sau sa realizam vise marete.

Spatiul in care locuim joaca un rol semnificativ in modelarea destinului. Destinul nostru are mai multe componente, dintre care “Norocul Pamantului“ (norocul adus de spatiul in care locuim si de mediul inconjurator) reprezinta 33%. Calitatea acestui tip de noroc poate fi imbunatatita considerabil prin practica feng shui.

La Feng Shui Studio suntem axati pe oferirea unor solutii ce pot fi imediat implementate, pentru a ajuta la atingerea aspiratiilor tale si la a avea o viata implinita.

Procesul de consultanta consta in:

  • - intalnire preliminara pentru discutii si preluare date, planuri;
  • - evaluare la fata locului;
  • - analiza si redactare raport feng shui;
  • - discutii legate de prezentarea raportului.

Cateva dintre orasele in care oferim consultanta feng shui  sunt: Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Buzau, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Deva etc.

 

1 gamă de servicii înscrisă