EUROMATT TRADE INVEST

EUROMATT TRADE INVEST

B-dul. Basarabia nr. 256 (in incinta Faur), Intrare prin Poarta 3 (intersectia cu Sos. Dudesti-Pantelimon) sau Poarta 4 (B-dul 1 Decembrie 1918), Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

EUROMATT TRADE INVEST

S.C. Euromatt Trade Invest S.R.L. din Bucuresti este o societate comerciala constituita in totalitate cu capital privat romanesc si a fost infiintata in anul 1993.

Compania are ca domeniu principal de activitate importul, producerea si comercializarea sistemelor de stergatoare profesionale si solutiilor antiderapante pentru intrari, inclusiv consultanta tehnica de specialitate aferenta acestor produse.

 

Din anul 2010 ne-am specializat si pe domeniul amenajarilor interioare, cum ar fi:

tencuieli decorative de interior (tapet lichid);

tavane extensibile false;


Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

 

Obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii si produse de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri.

Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

3 game de produse înscrise