ESI BUSSINES

ESI BUSSINES

Str. Vaselor nr. 56, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

ESI BUSSINES

ESI Bussines este o companie infiintata la începutul anului 2011 si are personal specializat cu experienta in domeniu. Este o companie cu capital 100% romanesc ce ofera servicii de reparatii, montaj, distributie interfoane marca ELECTRA.

 

ESI Bussines a fost infiintata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea serviciilor rapide si de inalta calitate.

 

ESI Bussines distribuie echipamente ELECTRA in toata tara prin magazinul online www.electradistributie.ro si colaboreaza cu instalatorii din Bucuresti, avand un showroom deschis cu echipamentele de interfonie ELECTRA.

Acorda suport tehnic de specialitate instalatorilor.

Ofera un pachet complet de servicii (Consulting calificat, Suport tehnic, Documentatii tehnice, Configurarea necesarului de echipamente pentru proiecte).

 

Parteneriatul nostru cu marca ELECTRA a luat fiinta tot in anul 2011 si suntem distribuitori oficiali pentru echipamentele de interfonie ELECTRA fabricate in Romania.

 

ELECTRA este o companie 100% romaneasca, specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie, control acces si echipamente electronice, activand din anul 1991 atat in Romania, cat si pe pietele din strainatate.

 

Povestea ELECTRA incepe cu o idee: cum ar fi ca oricine sa poata beneficia de un plus de siguranta, cu eforturi minime? Cu acest scop in minte, pornim intr-o calatorie de 28 de ani in lumea tehnica a cercetarii, dezvoltarii si producerii de interfoane, pentru a gasi cele mai avansate si accesibile solutii pentru clientii nostri.

In tot acest timp, ELECTRA tine pasul cu inovatile tehnologice si cu nevoile clientilor, lansand produse 100% fabricate in Romania, cu functiuni practice si moderne.

Designul simplu si avangardist, precum si interfața prietenoasa a produselor, transforma interfoanele ELECTRA in adevarate gadget-uri pentru locuinte si birouri.

 

Diversitatea facilitatilor de productie din cadrul companiei duce la segmentarea acesteia in anul 2008 si la impartirea pe trei arii majore de activitate, astfel luand nastere ELECTRA Grup, formata din 3 firme specializate.

2 game de produse înscrise