DOXAR GRUP

DOXAR GRUP

Bulevard Bucovina nr. 131, Gura Humorului, jud. Suceava

DOXAR GRUP

DOXAR - Specialistul in constructii din lemn

Doxar Grup este localizat in Gura Humorului, un mic orasel situat in nordul tarii, unde constructia de case prefabricate si case din lemn masiv sau lemn stratificat a luat amploare la inceputul anilor 1990.          

 

De la un mic producator local, Doxar a devenit in timp unul dintre producatorii importanti de diverse structuri din lemn, case prefabricate din Romania si ferestre din lemn. 

 

Regasiti mai jos grupate in functie de tipuri constructive produsele fabricate de Doxar.

 

I. Case din lemn:

- case din lemn masiv sau lamelar (case din grinzi de lemn)

- case prefabricate sau pe structura de lemn (case din panouri prefabricate)

 

II. Sarpante din lemn:

- sarpante din ferme cu placi multicui

- sarpante uzinate din lemn masiv si lemn lamelar

- structuri de mari dimensiuni, sali de evenimente, hangare 

 

III.  Ferestre si usi cu geam termoizolant din:

- lemn triplustratificat

- lemn triplustratificat placate cu aluminiu la exterior

- aluminiu  

 

Pe langa fabricare unei game diverse de produse, Doxar, ofera prin intermediul tehnicienilor sai suport tehnic si servicii de proiectare sau de executie. Nu in ultimul rand, oferim clientilor cu ajutorul echipelor proprii montajul produselor furnizate.

 

Avand o echipa de profesionisti experimentati, tehnologie avansata  (software specializat, centru cu comanda numerica Hundegger K2i prelucrat grinzi, un centru cu comanda numerica UNITEAM SPRINT in 5 axe interpolate pentru usi, ferestre si scari) si abilitati de management adecvate, am avut sansa sa abordam diferite proiecte importante, in special in Franta, dar nu numai. 

 

In prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 62 de persoane cu o medie de varsta de 35 ani, ceea ce ne face sa fim optimisti in ceea ce priveste abordarea viitorului si a exigentelor europene. 

 

Doxar detine toate certificarile necesare desfasurarii activitatii in conditiile cerute de legislatia europeana. 

 

In  showroomul din curtea fabricii puteti sa vizionati o mica parte din portofoliul de produse, machete cu diverse tipologii constructive, iar pentru cei interesati un mic tur al fluxurilor de productie poate sa ilustreze si mai elocvent ceea ce putem oferi clientilor nostri.

 


3 game de produse înscrise