DOKA ROMANIA

DOKA ROMANIA

Soseaua de Centura nr. 34, Tunari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

Despre DOKA ROMANIA

DOKA este o companie multinationala care produce sisteme de cofrare pentru beton. La aceasta se adauga servicii conexe de consultanta, proiectare, asistenta tehnica etc. Grupul DOKA apartine concernului Umdasch AG, avand sediul central in Amstetten, Austria sii un numar de circa 5.400 de angajati in 140 de sucursale din peste 65 de tari.

Gama DOKA cuprinde sisteme de cofrare pentru pereti si plansee, cofraje cataratoare si auto-cataratoare, solutii pentru tuneluri, baraje, poduri, sisteme de siguranta. Activitatea companiei se desfasoara ca si combinatie de productie, vanzare, inchiriere, intretinere consiliere si asistenta tehnica.

In fiecare an ies de pe liniile de fabricatie ale DOKA circa 4 milioane de mp de placi cofrante, mai mult de 12 milioane de metrii liniari de grinzi DOKA cat si 75.000 t de produse metalice. Marea majoritate a produselor DOKA, dintre care 85% iau calea exportului, sunt fabricate la Amstetten in Austria. Foaia cofranta triplustrat este produsa in Banska Bystrica (Slovacia).

In Romania DOKA este prezenta din 1998, unde a contribuit la realizarea a nenumarate proiecte de dezvoltare imobiliara, de infrastructura, constructii industriale etc., fiind reprezentata in Bucuresti (Tunari, jud. Ilfov), Constanta, Brasov , Timisoara, Cluj si Iasi.

DOKA este recunoscuta ca una dintre cele mai inovative companii din industria constructiilor.

1 gamă de produse înscrisă