DOKA ROMANIA

DOKA ROMANIA

Soseaua de Centura nr. 34, Tunari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

DOKA ROMANIA

Doka este unul din liderii mondiali in domeniul dezvoltarii, productiei si distributiei de sisteme de cofrare pentru toate sectoarele din industria constructiilor. Fie ca este vorba de vanzarea sau inchirierea sistemelor si componentelor de cofrare, consilierea si asistenta tehnică oferita firmelor de constructii reprezinta o competenta de baza a companiei.

 

Parte a grupului Umdasch cu sediul central in Amstetten, Austria, Doka este prezenta in peste 70 de tari prin cele 160 de sucursale cu circa 7.400 de angajati.


Cu o traditie de peste 150 de ani si din pasiune pentru solutii, ne ajutam clientii sa construiasca mai eficient, mai bine si mai sigur. Pentru a mentine acest standard, investim in formarea si dezvoltarea continua a angajatilor. Apreciem experienta, seriozitatea si inovatia, si oferim mereu noi perspective si siguranta intr-o companie activa la nivel international.

 

Doka este prezenta in Romania din 1998 contribuind la succesul a nenumarate proiecte de dezvoltare imobiliara, de infrastructura si constructii industriale. Doka are acoperire nationala avand depozite in Bucuresti (Tunari, jud. Ilfov) si Cluj-Napoca (Floresti, jud. Cluj), cu birouri în Braşov, Constanta si Timisoara.

1 gamă de produse înscrisă