DEXION Storage Solutions

DEXION Storage Solutions

Str. Campului nr. 1A, Rasnov, jud. Brasov


Relatii clienti:

DEXION Storage Solutions

Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. Produsele Grupului sunt comercializate pe intreg teritoriul Europei sub bine-cunoscutele marci Dexion, Constructor, Kasten si PSS.


Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940.

 

Astazi, produsele noastre variaza de la rafturile inovatoare pentru paleti si tehnologia acestora la solutii de depozitare pentru birouri si arhive. In cadrul grupului, avem ani de experienta si de cercetare care contribuie la oferirea celor mai bune solutii in colaborare cu clientii nostri.

 

Va oferim mai mult decat simple produse si va putem furniza de asemenea un pachet complet de servicii, inclusiv consultanta, planificare si intretinere, indiferent daca este vorba de amenajarea unui depozit sau centru de distributie sau de solutii de rafturi pentru industria de comert cu amanuntul, pentru industria de productie si industria de automobile.

 

Oricare ar fi cerinta dvs., Dexion poate aduce o contributie reala la imbunatatirea afacerii dvs. oferind un mediu de lucru si depozitare de prima clasa.

 

Structura grupului - tari si persoane

Cu o cifra de afaceri de aproape 190 de milioane de euro, peste 900 de angajati si facilitati de productie moderne situate strategic pe pietele cheie din Rusia, Romania si Germania, suntem o forta de top in industria de depozitare.

Grupul are o puternica prezenta locala pe intreg teritoriul Europei, precum si o retea de vanzari in restul lumii, inclusiv Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord si America de Sud.

4 game de produse înscrise