poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre DEXION Storage Solutions S.R.L.

Dexion Storage Solutions proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare pentru hale: stelaje pentru paleti, rafturi metalice industriale precum si solutii pentru arhive.

In anul 2006 a fost infiintata fabrica din Romania de la Rasnov, langa Brasov, in cadrul programului de relocare al fabricii din Marea Britanie, de la Londra. Procesul a fost realizat cu ajutorul specialistilor britanici si a presupus o investitie de 12 milioane de Euro pentru fabrica de 12.500 metri patrati. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.

Din 2008 Dexion este parte a grupului Constructor Group, cel mai important producator si distribuitor de solutii pentru depozitare, arhivare si logistica din Europa.

Dexion
proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare, propunand solutii inovatoare pentru satisfacerea necesitatilor dumneavoastra, la preturi competitive si inalta calitate tehnica, de la rafturi simple si pana la cele mai sofisticate si complexe sisteme.

Grupul va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de produse, variabila, flexibila si adaptabila, potrivita atat pentru medii industriale, institutionale, cat si comerciale. Oricare ar fi necesitatile Dumneavoastra de depozitare, (materii prime, componente, unelte, articole de inbracaminte, arhive, semifabricate sau produse finite), fie ca doriti sa depozitati paleti, containere sau butoaie, Dexion va ofera solutia optima, ca raspuns la problemele Dumneavoastra de logistica.

Referinte majore ale companiei, in Romania:
Sisteme de depozitare industriale: Arabesque, Mr. Bricolage, Secpral, Andronic, Den Braven, Colina Motors (Ford), Hutchinson, Delamode, Dumagas, International Lazar Company, Otter Distribution, Quin Romania, Leonardo, Rokor Ecostyle, Antibiotice Iasi, Farmexpert, Unior Tepid, Glaxosmithkline, Eldon.

Sisteme de depozitare pentru arhive:
Procter&Gamble, OMV Petrom, Pricewaterhouse, Biblioteca Centrala Universitara, Biblioteca Metropolitana, Directia Generala a Finantelor Publice Cluj, Camera Notarilor Publici Mures, Banca Transilvania.

Documentații tehnice

  Certificat de inregistrare ISO 14001-2004
  Certificare produs
  1 p | EN
  Certificat de inregistrare OHSAS 18001-2007
  Certificare produs
  1 p | EN
  Certificat de inregistrare OHSAS 18001-2007
  Certificare produs
  1 p | RO
  Certificat TUV ISO 9001
  Certificare produs
  1 p | GE
  Certificat TUV ISO 9001
  Certificare produs
  1 p | RO
  Certificat TUV ISO 9001
  Certificare produs
  1 p | EN
  Declaratie de membru FEM
  Certificare produs
  1 p | EN
   1 - 9 din 9 documentatii