DECOR LIMESTONE

DECOR LIMESTONE

Specialistul in piatra de Vistea

DECOR LIMESTONE

Dealul Pietrei, Vistea, jud. Cluj


Relatii clienti:

DECOR LIMESTONE

Firma Decor LimeStone produce piatra naturala de Vistea si piatra naturala Transilvania Gold. Detinem cariere proprii, dar si fabrica de prelucrare a calcarului, situata pe Dealul Pietrei din localitatea Vistea judetul Cluj si va oferim piatra naturala la pret de producator.

 

Piatra Decor LimeStone este recomandata pentru toate tipurile de lucrari decorative, atat pentru exterior, cat si pentru interiorul casei. Realizam inclusiv seminee si gratare de gradina. Datorita experientei in domeniul pietrei naturale, indiferent de complexitate, putem realiza la comanda orice lucrare solicitata de dumneavoastra, fiind deschisi si solicitarilor unicate sau exclusiviste.

DecorlimeStone comercializeaza la pret de producator produse din piatra naturala de Vistea si piatra naturala Transilvania Gold:

- piatra ghilotinata, scapitata si buceardata de 3, 5, 8, 10, 15 centimentri pentru placarea peretilor, a fatadelor si a gardurilor;

- placaje lustruite, periate si mate, toate fiind calibrate la diferite marimi la cererea clientului sau pe lungimi libere, pentru placarea bailor, pardoselilor, teraselor si a peretilor;

- crusta regulata de 8, 10 si 15 centimetri latime sau neregulata pentru placarea zidurilor;

- mozaic pentru placarea teraselor, trotuarelor sau a peretilor;

- pervaze pentru geamuri;

- trepte si contratrepte;

- capace pentru gard;

- seminee;

- balustrade;

- capiteluri;

- sculpturi;

- monumente funerare;

- blocuri de piatra.

 

Asiguram servicii profesionale de transport si montaj pentru toate produsele din piatra naturala realizate de firma noastra. La cerere asiguram consultanta privind tipul de materiale necesare montajului produselor din piatra naturala.

 

Calcarul natural este un material durabil si ecologic, cu toate acestea, ca orice alt produs, necesita intretinere periodica. DecorLimeStone ofera consultanta si servicii impecabile de impermeabilizare si tratare a produselor din piatra naturala.

1 gamă de produse înscrisă