poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre DANFOSS

DANFOSS este una dintre cele mai mari companii industriale din Danemarca. Grupul international este lider in cercetare, dezvoltare si productie, comercializare si service pentru componente mecanice si electronice destinate mai multor domenii de activitate.
Activitatile DANFOSS sunt impartite in trei divizii principale: refrigerare si aer conditionat, sisteme pentru incalzire si preparare apa de consum si produse pentru actionari electrice; fiecare dintre ele ocupa o pozitie de frunte in domeniu sau.

DANFOSS detine o cota majora in cadrul unuia dintre cei mai importanti producatori si furnizori de sisteme hidraulice mobile, Sauer-Danfoss. Firma incearca prin consum minim de materii prime si energie, cu un impact cat mai redus asupra mediului inconjurator sa ajunga la o utilizare cat mai eficienta a resurselor.

In domeniului incalzirii DANFOSS este unul din liderii pietii, oferind o gama larga de componente si solutii pentru generarea, distributia si utilizarea caldurii in cladiri si locuinte. Divizia DANFOSS si-a concentrat atenia asupra urmatoarele domenii strategice de dezvoltare:
- Controlul confortului rezidential si din cladirile comerciale
- Componente pentru arzatoare
- Echipamente pentru termoficare
- Incalzire prin pardoseala.

DANFOSS are aproximativ 23.000 de angajati, precum si numeroase puncte de productie in mai mult de 25 tari si firme specializate in comercializarea produselor sale in toata lumea.