DANFOSS ROMANIA

DANFOSS ROMANIA

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22, bl. Green Gate Office Building, et. 10, Bucuresti, jud. București Sector 5


Relatii clienti:

DANFOSS ROMANIA

Calitate si inovatie tehnologica

Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime. Noi raspundem cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura, alimentatie, eficienta energetica si solutii pentru protectia mediului inconjurator.

 

Istoric DANFOSS

Danfoss s-a transformat dintr-o afacere de familie intr-un lider mondial, prin focus, inca de la inceput, pe calitate si inovatie tehnologica.

Danfoss a fost fondat de inginerul Mads Clausen in 1933.

Danfoss este in prezent o companie privata controlata de Bitten and Mads Clausen Foundation. Pe langa brandul DANFOSS, grupul danez detine si alte branduri precum: DEVI, VACON, SONDEX. 

 

Danfoss in Europa de Est

Regiunea Europa de Est (EER) cuprinde in cadrul Danfoss urmatoarele tari: Bulgaria, Cehia, Croatia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Ucraina si Ungaria. Regiunea noastra reprezinta 8% din vanzarile globale. Regiunea EER coordoneaza prin parteneri si vanzarile in Albania, Bosnia-Hertegovina, Georgia, Kosovo, Moldova si Muntenegru.

 

Cercetare & Dezvoltare

La nivel mondial, Danfoss realizeaza produse inovatoare in stransa cooperare cu clientii sai. Anual, investim in inovare peste 4% din vanzarile nete. Danfoss are 22 de centre de cercetare si dezvoltare in intreaga lume. In Europa de Est, sunt situate in Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia.

 

Parteneriate universitare

Danfoss colaboreaza indeaproape cu universitatile in toate domeniile, de la cercetarea inovatoare pana la sprijinirea inginerilor si tehnicienilor. In prezent, colaboram cu 12 universitati din regiunea Europei de Est pentru a sprijini dezvoltarea inginerilor de maine.

Documentații tehnice

    Garantii DEVI Electric heating
    Certificare produs
    4 p | RO
     1 - 2 din 2 documentatii
    7 game de produse înscrise