CROWN COOL

CROWN COOL

Str. Toplita nr. 155, Miercurea-Ciuc, jud. Harghita


Relatii clienti:

CROWN COOL

Companie cu capital integral privat, S.C. Crown Cool S.R.L. este unul din principalii furnizori de echipamente frigorifice si gastronomice profesionale pe piata din Romania si de asemenea, cel mai mare furnizor de servicii de specialitate privind mentenanta si service-ul pentru echipamentele frigorifice ale producatorilor de bere si altor bauturi.

 

Prin experienta si dedicarea echipei noastre de specialisti, sustinute si de cei 10 de ani de activitate, am reusit sa aducem valoare clientilor si partenerilor nostri, prin:

- Receptivitate la nevoile clientilor - intelegem si colaboram cu ei, pentru a ne adresa nevoilor specifice ale acestora;

- Produse competitive - produsele noastre ofera clientilor solutii optime, eficiente si adaptate bugetelor, ajutand astfel la cresterea competitivitatii acestora;

- Calitatea serviciilor - oferirea de servicii de calitate, customizate necesitatilor acestora.

 

 

DOMENII DE ACTIVITATE SI COMPETENTE

Crown Cool dezvolta si furnizeaza o gama larga de solutii si servicii ce inglobeaza tehnologii moderne, personalizate pe nevoile clientilor.

 

Comercializarea echipamentelor frigorifice si gastronomice profesionale.

 

Pornind de la experienta activitatilor de service, Crown Cool a adunat competente si a dezvoltat parteneriate strategice pentru a livra clientilor solutii integrate si personalizate, orientate pe calitate, eficienta, precum si reducerea costurilor.

Astazi, portofoliul de echipamente profesionale comercializat cuprinde, pe langa cele care poarta marca Crown Cool si produsele altor furnizori de renume din intreaga lume.

 

Servicii de proiectare, consultanta, executie si mentenanta pentru dotarea cu echipamente profesionale din portofoliul companiei.

 

Experienta, pregatirea si dedicarea cu care ne implicam in fiecare proiect, sunt atuurile echipei Crown Cool prin care va oferim solutii personalizate, iar succesul dumneavoastra reprezinta cartea noastra de vizita.

 

Servicii de specialitate privind mentenanta si service-ul echipamentelor frigorifice pentru producatorii de bauturi.

 

Serviciile privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale au ca scop asigurarea functionarii in conditii optime ale echipamentelor si cuprind operatiuni ca:

- Punerea in functiune a echipamentelor frigorifice si gastronomice profesionale.

- Interventii in perioada de garantie si post-garantie

- Intretinerea, igienizarea racitoarelor si dozatoarelor de bere si a bauturilor

- Consultanta in identificarea nevoilor de service a clientilor

- Instruirea utilizatorilor privind folosirea echipamentelor

- Lucrari de intretinere. Pe langa interventiile solicitate executam si lucrari de intretinere preventiva prelungind durata de functionare a echipamentelor si reducand pierderile cauzate de intreruperea functionarii.

- Instalare si mentenanta echipamente de climatizare comerciale si industriale.

- Reparatii ocazionale si capitale, interventii in regim de urgenta.

 

Prestarea serviciilor echipei Crown Cool se bazeaza pe reteaua nationala de service, care este extinsa in toate judetele tarii, iar echipa de service cu angajatii proprii, datorita experientei acumulate, dotarilor specifice si pregatirii sale profesionale conforme standardelor europene, poate face fata oricarui tip de interventie, in orice punct al tarii in termen de 24 de ore, indiferent daca ar fi vorba de interventie tehnica, de intretinere ori punerea in functiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare sau gastronomice.

 

Fluxul informational se realizeaza prin sistem electronic cu ajutorul unui software dedicat activitatii de service si prin colectarea datelor prin PDA, cu care este dotat fiecare tehnician service.

Acest sistem permite monitorizarea transparenta si in timp util a comenzilor si a lucrarilor putand furniza clientilor rapoarte exacte si relevante. Sistemul de urmarire a comenzilor Crown Cool are si o interfata on-line de urmarire a stadiului de realizare a comenzilor, care opțional se poate pune la dispozitia clientilor.

 

Comercializarea produselor si echipamentelor pentru constructii si instalatii

 

Panouri sandwich tip ALP din spuma rigida de poliizocianurat (PIR), marca Stiferite, si accesorii aferente pentru confectionarea tubulaturilor de ventilatie rectangulare preizolate. Sistemul comercializat de catre noi, prezinta o serie de avantaje fata de cele traditionale, mai ales in ceea ce priveste eficienta, tehnologia si transportul acestuia. Partenerii nostri, pe langa avantajele produselor, beneficiaza din partea colegilor nostri si de consultanta profesionala (de ex. calculul necesarului de material), precum si de cursuri specializate de instructaj necesar pentru realizarea tubulaturii pentru ventilatie.

 

Panourile termoizolante din spuma rigida de poliizocianurat (PIR), marca Stiferite, cu diferite acoperiri si performante, care au fost dezvoltate pentru a oferi cele mai bune solutii de izolare termica in urmatoarele domenii:

- acoperisuri plane si inclinate

- pereti interiori si a fatade

- pardoseli si a plansee.

 

GRUPUL TC - THERMOTECHNIKA CROWN COOL

Experienta acumulata, vine sa intregeasca istoricul de 30 de ani al Grupului International Thermotechnika Crown Cool, promovand brandul TC, precum si valorile care au condus spre succes in toate cele 6 tari (Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Serbia si Romania) din Europa Centrala si de Est, in care isi desfasoara activitatea: flexibilitate, inovatie si diversitate.

3 game de produse înscrise