Contact

Sediu central si Showroom: Miercurea-Ciuc/Harghita  |  Statutul comercial: Importator

Societatea a fost infiintata in Romania la sfarsitul anului 2002, ca membra a Grupului International Thermotechnika, avand la nivel de grup o experienta de peste 30 ani.

 

Domeniu de activitate

 •  - prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale destinate unitatilor alimentare si HoReCa
 •  - comercializarea echipamentelor frigorifice si gastronomice profesionale
 •  - dotari complete impreuna cu serviciile conexe de proiectare, consultanta si service pentru supermarketuri, hoteluri, restaurante, baruri, cofetarii si patiserii
 •  - comercializarea echipamentelor pentru constructii si instalatii
 •  - productia de camere frigorifice vitrate

 

Reteaua nationala de service este extinsa in toate judetele tarii, iar echipa de service, datorita experientei acumulate, si a pregatirii profesionale conforme standardelor europene, poate face fata oricarui tip de interventie, in orice punct al tarii in termen de 48 de ore, indiferent daca ar fi vorba de o interventie tehnica, de intretinere ori punerea in functiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare, sau gastronomice.

 

Portofoliul produselor comercializate cuprinde, pe langa cele care poarta marca Crown Cool si produsele altor producatori: Bolarus, Juka, Mawi, Emmepi, RM Gastro, Ugur, etc.

 

Produse

 •  - Echipamente frigorifice comerciale (frigidere, vitrine frigorifice, rafturi frigorifice, lazi congelatoare, camere frigorifice)
 •  - Racitoare de bere si dozatoare de sifon
 •  - Echipamente frigorifice pentru farmacii si laboratoare
 •  - Echipamente profesionale gastronomice
 •  - Produse si echipamente pentru constructii si instalatii (sisteme de tubulaturi pentru ventilatie preizolate, produse si echipamente pentru instalatii H.V.A.C, panouri termoizolate PIR pentru constructii)
 •  - Camere frigorifice vitrate

 

Serviciile se desfasoara conform cerintelor sistemelor ISO 9001 si HACCP inca din 2006. Implementand cerintele sistemelor mentionate clientii companiei pot avea siguranta ca serviciile utilizate sunt de calitate, se monitorizeaza permanent nivelul de realizare a serviciilor si se evalueaza in continuu gradul de satisfactie a nevoilor clientilor.

O preocupare permanenta a companiei este protectia mediului inconjurator. In sustinerea acestei preocupari compania ofera clientilor sai colectarea gratuita a deseurilor electrice in vederea neutralizarii acestora in conditii controlate, evitand astfel ajungerea unor materiale periculoase in mediul inconjurator.

 

In a doua jumatate a anului 2007 s-a infiintat Grupul de interes economic „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, cu arie de activitate in regiunea Europa Centrala si de Est. Statutul de membru al grupului a atras dupa sine schimbarea imaginii societatii, adoptarea unei strategii comune de catre toti membrii grupului (7 intreprinderi in Europa Centrala), cu scopul reprezentarii sale unitare in aceasta regiune cu o putere innoita si pentru a putea face fata atat cerintelor pietii cat si nevoilor clientilor.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!