Cramar Design

Cramar Design

Pasiune la rang de arta

Cramar Design

Str. Campului nr. 46 B, Baia Sprie, jud. Maramures


Relatii clienti:

Cramar Design

Cramar Design, cu o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea lemnului, este producator de corpuri de iluminat din lemn masiv. Lampile sunt creatii unicat, lucrate manual in atelierul Cramar Design.

 

Corpurile de iluminat imbina armonios caldura lemnului, durabilitatea pietrei si eleganta sticlei. Produsele Cramar Design, exemplare originale, sunt concepute astfel incat sa reflecte indeaproape personalitatea clientilor. Astfel, corpurile de iluminat, dar si alte piese de mobilier, pot fi personalizate. Dimensiunile, materialele folosite, pot fi combinate la solicitarea persoanelor interesate.

Gama de produse Cramar Design reuneste 6 categorii de corpuri de iluminat: lampi cu banda led, lampi cu led spot, lampi cu bec vintage, lampi din piatra si lemn, lampi cu sticla pictata si lampi de perete.  

 

Pentru ca experienta si abilitatile ne permit, putem realiza inedite piese de mobilier din lemn masiv destinate amenajarilor de interioare: mobilier pentru terase, camere de zi, bucatarii, bai etc.

Toate creatiile handmade pot fi vizualizate pe site-ul oficial al companiei, www.cramardesign.com. 

1 gamă de produse înscrisă